Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
inga.mm pisze:może życzmy sasiadom z parteru cukrzycy lub innej przypadłości wykluczającej prace fizyczne?
agusialublin pisze:A ja już się w sumie przyzwyczaiłam![]()
na szczęście mieszkam na ostatnim piętrze w bloku to przynajmniej nikt mi się nad głową nie telepie.
W zimie najlepiej bo cisza dookoła bloku, w lecie za to głośno od samego rana d samego wieczora.
czesć Ewuś![]()
jak główka
Ewa L. pisze:Uwielbiam patrzeć jak Zuzia wyleguje się w tej swojej jaskini.![]()
Wiecie że Pola jej tam ani razu nie weszła ? To jest miejsce tylko i wyłącznie Zuzi.
mag828 pisze:Ewa L. pisze:Uwielbiam patrzeć jak Zuzia wyleguje się w tej swojej jaskini.![]()
Wiecie że Pola jej tam ani razu nie weszła ? To jest miejsce tylko i wyłącznie Zuzi.
to ciekawe, zastanawiałam się czy czegoś takiego nie kupić właśnie dla Mati, bo mam wrażenie, że szuka takich miejsc
Ewa L. pisze:mag828 pisze:Ewa L. pisze:Uwielbiam patrzeć jak Zuzia wyleguje się w tej swojej jaskini.![]()
to ciekawe, zastanawiałam się czy czegoś takiego nie kupić właśnie dla Mati, bo mam wrażenie, że szuka takich miejsc
Mnie osobiście to się strasznie podobało - taki fajny domek dla kotka.
Kupiłam w zoo+. Gdy przyszła paczka i budka jeszcze leżała na kanapie pierwsza wpakowała się Pola. Poleżała chwilę i wyszła.
Postawiłam na podłodze i przez kilka dni nikt się nie zainteresował aż pewnego wieczoru znalazłam w budce śpiącą Zuzię.
Tak jej przypasowała że prawie co wieczór a nawet w ciągu dnia widuję jak Zuzia pakuje się do budki i lula w najlepsze.
Ładnie wykonana, mięciutka, myślę że nawet trochę izoluje od dźwięków z zewnątrz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości