Moderator: Estraven
kamari pisze:Może znacie chociaż dt z fivkami?
lidka02 pisze:Nie wiecie jak on z kotami psami, bo mogła bym dać na dt komuś malego rudego zdrowego a zabrać dodatniego do siebie mam szczepione koty .Ale musi nie bać się psów i kotów....no bo wiecie ..
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Nie wiecie jak on z kotami psami, bo mogła bym dać na dt komuś malego rudego zdrowego a zabrać dodatniego do siebie mam szczepione koty .Ale musi nie bać się psów i kotów....no bo wiecie ..
![]()
Ty nie masz zaszczepionych kotów od FIV,tylko od FeLV,,dla tego kota kontakt z Twoimi kotami to smierć,wiec sobie odpuść Lidka
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Nie wiecie jak on z kotami psami, bo mogła bym dać na dt komuś malego rudego zdrowego a zabrać dodatniego do siebie mam szczepione koty .Ale musi nie bać się psów i kotów....no bo wiecie ..
![]()
Ty nie masz zaszczepionych kotów od FIV,tylko od FeLV,,dla tego kota kontakt z Twoimi kotami to smierć,wiec sobie odpuść Lidka
Przecież ten kot ma białaczke ...
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Nie wiecie jak on z kotami psami, bo mogła bym dać na dt komuś malego rudego zdrowego a zabrać dodatniego do siebie mam szczepione koty .Ale musi nie bać się psów i kotów....no bo wiecie ..
![]()
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:Nie wiecie jak on z kotami psami, bo mogła bym dać na dt komuś malego rudego zdrowego a zabrać dodatniego do siebie mam szczepione koty .Ale musi nie bać się psów i kotów....no bo wiecie ..
![]()
nie,dziewczyny napisały FIV+,a białaczka to FeLV+Lidka...a to zupełnie co innego.Kot nie może trafic do domu,gdzie jest kk,czy inna choroba zakaźna.Może byc jedynakiem,lub mieszkac z psem,lub w takim miejscu jak Hospicjum,gdzie ktos profesjonalnie się nim zajmie,a AGN jest taka osoba,która zna się na prowadzeniu takich własnie kotów.Lidka,musisz przystopowac,nie bierz kotów do siebie,bo masz juz tyle,że jeden bedzie łapał od drugiego.Zrobisz co zechcesz,ale swiadome narazenie kotów jakie masz u siebie to jest niedopuszczalne.Tak się nie robi...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Google [Bot] i 19 gości