Wszystkie koty jamnika Melona II - fotki na pożegnanie:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 16, 2012 10:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -Leoś ma się lepiej!

Grubiutka, leniwa...i co z tego???

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Wkurzają mnie.Wszyscy, regularnie.
I jak się już obudzę...

Obrazek

..to wszystkich zbijem łapom!!!

Obrazek

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie wrz 16, 2012 11:00 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Jak śpjem to mam dużo włosuff...

Obrazek

Jestem zajęty.Pracuję nad edukacją dziadka!Nie robić zdjęć, wywiady autoryzować!!!

Obrazek

kotkins

Post » Nie wrz 16, 2012 11:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Leon ogolony ale nadal łakomy...

Obrazek

Nasz devonek mieszka w budce:

Obrazek

kotkins

Post » Nie wrz 16, 2012 11:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Trochę przyduża ta budka dla małego devonka :wink:

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Nie wrz 16, 2012 11:25 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Śpimy na wznak.Na podłodze.Mamy poduszeczki i inne takie,ale TAK lubimy najbardziej!

Obrazek

I jeszcze jestem śliczmna i puffata:

Obrazek

Ostatnio edytowano Nie wrz 16, 2012 13:04 przez kotkins, łącznie edytowano 1 raz

kotkins

Post » Nie wrz 16, 2012 11:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Melos migruje z dziadkiem i babcią...migracja jest bardzo ważna w życiu psa.
W zyciu dzidków chyba też...

Obrazek

...a po udanej migracji (Mel mówi na to "spacer") spanko...

Obrazek

kotkins

Post » Nie wrz 16, 2012 11:40 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Amka rzeczywiście strasznie puchata.Jak Ty sobie radzisz z takim futrem?Podziwiam.A Melonik fajny jest po prostu :)

wiolka06

Od: Nie paź 10, 2010 19:08

Post » Nie wrz 16, 2012 14:06 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

I :1luvu: Melon
Serniczek

Post » Nie wrz 16, 2012 20:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Obrazek
Lotos przysyla pozdrowienia swojemu Tatusiowi Leosiowi.Tak ostrzymy sobie pazurki.

Obrazek
Lotos ze swoim kuzynem Armani.

Obrazek
Pers sie zastanawia...

Obrazek
Lotos i kuzyn Vodka.

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Nie wrz 16, 2012 20:55 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

O kurcze,pomylka zaszla z rozmiarem zdjec,nastepnym razem beda wieksze,moze jutro.

lolav

Post » Pon wrz 17, 2012 9:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Ahhh... co za uczta felietonowo-zdjęciowa. Amka w całej okazałości- to lubię! :ok:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon wrz 17, 2012 11:01 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Zdjecia troche w wiekszym wydaniu-od Lotosa dla Leosia i wszystkich Kotkinsow.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

lolav

Post » Pon wrz 17, 2012 17:18 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Lolav , masz gratis egzotyka! :mrgreen:

On mam nadzieję wychodzi tylko na chwilę i w towarzystwie???
Tak pytam, rutynowo...

My mamy już devonka, sfinks sobie gdzieś poszedł(?).
Armani fajnie umaszczony, a Vodka jest, przepraszam -dziewczynką czy chłopcem???Obstawiam dziewczynkę...
Masz wszystkich w podobnej tonacji Lolav.Tak monochromatycznie.U mnie jest rozmaitość...

A jak ze smarkactwem?lepiej??
Bo u nas grzbiecik się prawie wygoił, smarki w normie.Włączam Scanomune, bierzemy Iskial (Leoś go uwielbia- nie ma to jak śmierdzieć rybą z dzioba a potam wylizać sobie futerko...boska sprawa, polecam!)

Tak te persy są łyse...to u nich RODZINNE!

kotkins

Post » Pon wrz 17, 2012 20:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

Lotos wychodzi na taras codziennie bo sam sie tego domaga,zawsze jest pod moim nadzorem!
Przechadzamy sie troche,Armani w szelkach,bo to jest kot zywiol i zanim Lotos sie zastanowi to Armani juz z kilka czynnosci wykona.
Armani spi zamkniety w pokoju goscinnym bo zorientowalismy sie ze noca meczyl troche Lotosa(stad tez te siczki ktore znajdowalam rano).Maja zupelnie inne temperamenty i Lotos wcale nie chce sie bawic z Armani-zazwyczaj patrzy sie na niego jak na glupka.
Mialam miec czarnego Shih-Tzu,mial byc czarny Pers,no i wyszlo jak wyszlo,kompozycja piaskowo-kremowa zrobila sie w domu!
Nie wiem do czego mi pasuja?Moze do paneli? :oops:
Aha! vodka to chlopak(wykastrowany,ale jednak!)-kocham go nad zycie!
Armani to kot mojej corki-uwielbiam go!
Mamy jeszcze suczke Beagle Tajge,moze nastepnym razem zechce sie sfotografowac.Wykupilismy ja 10 lat temu ze schroniska.
Lotos ma sie lepiej,nosek malo zasmarkany,On jest chyba inny od swojego Tatusia,troche wstydliwy,wszystko trzeba mu pokazac i wytlumaczyc,ale jednoczesnie jest bardzo ufny-no ,kochany jest!
Wiesz,az czasami jak sobie pomysle to nie chce mi sie wierzyc ze przewiozlam tego biedaka tyle kilometrow.
Dobrze,ze drzemie we mnie to male ziarenko szalenstwa!

lolav

Post » Pon wrz 17, 2012 21:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona II -felietonik i fotki?

No to inny jest, tatuś Leoś idzie na pewniaka.Jak widzi wolną poduszkę Fioni to ją poprostu zajmuje-a co, nalezy mu się.
Rano przychodzi na pieszczoty, budzi nas swoją wewnętrzną orkiestrą i SIĘ DOMAGA.
Włazi na kolana i zajmuje najlepsze miejsce na poduszce.
A mruczy jak żaden inny kot.
No i się bawi z Amelcią, czego się zupełnie nie spodziewałam.Nawet neurotyczna Fio (ksywka "urocza morderczyni" :mrgreen: ) wzięła ostatnio w psiadanie taką myszkę, którą regularnie gryzie i ślini patrząc wyzywajaco na Leonka.
Ośliniona myszka to mroczny przedmiot pożądania Leona i Amelii.
Nawet Mel lubi ją ponosić w dziobie.

Leoś ma wielkie uszy:)
I jest ekstremalnie plaskaty.Lotos raczej nie.

Nie zna jeszcze Felixa, ale jak znam życie, to Fel dostanie zawału na widok potffora Leukota.
I pewnie Felek będzie chciał się zagłodzić na śmierć ze strachu...

To było nawet miłe dokocenie- z Amką się bawi, Fio czasem łapkę wystawi na niego...a on ma własne życie wewnętrzne i się nie przejmuje babami.

Muszę dać mu znowu jeeeeeśc, się domaga.
Żeby mu tak wyleczyć tę skórę do końca i żeby nie smarkał...on nie smarcze wokół siebie,ale nosek ma czasem oblepiony.
Damy radę, powoli.

A!Leoś robi wieczorkiem galopady dzikie.W towarzystwie Amelki.
I się ślini.
Niestety...bo ma nie zamkniętą paszczę.TAK ma.Nie ma rady na to.Oddycha paszczowo.

kotkins

[poprzednia][następna]