Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agula76 pisze:jutro jednak dałabym im spokój...zgłodnieja ...zapomna o emocjach....pojutrze ale rano bo one pozniej wogóle nie sa głodne...chory jest jednak najbardziej osowiały i jak inne dzis próbowały sie zblizyc do miski to on lezał w krzakach:( i miske mial gdzies:(...
Pani dokarmiajaca od czasu do czasu kociaki powiedziała ze podejrzewaja ze kotka jest znów w ciąży:( ....gdyby kazde osiedle zadbało o to zeby wykastrowac ,,swoje kociaki" nie było by problemu...na Ostrogórskiej mamy 2 kociaki ...przez ostatnich kilka lat nie widziałam ani jednego maluszka ....oba wykastrowane...i spokój....
jezeli chodzi o tamto miejsce ....te kociaki maja tam raj ...ale w lecie...gdyby tylko ludzie je wykastrowali....postawili porzadna bude na zime ...konkretnie ocieplona...od czasu do czasu odrobaczyli ...eh:(
lidka02 pisze:Trzymam za małego
lidka02 pisze:lidka02 pisze:Trzymam za małego
Chcę wyjaśnić , więc trzymam za małego to znaczy za małego chorego kotka którego nie złapałyście ...Nie mylić z innym małym
iwoo1 pisze:lidka02 pisze:lidka02 pisze:Trzymam za małego
Chcę wyjaśnić , więc trzymam za małego to znaczy za małego chorego kotka którego nie złapałyście ...Nie mylić z innym małym
Dzięki Lidziu zaMam nadzieję, że kiedy uda go się złapać nie będzie za późno.
agula76 pisze:jak na jedzenie nie przyjdzie -miejmy nadzieje ze zgłodnieje to jest szansa ale musiało by byc conajmniej z 3 osoby...jedna do biegania za nim a conajmniej 2 zeby czekały na niego za siatka ..jest takie miejsce w którym sa najczesciej kociaki tam sa 2 dziury ,którymi sie tylko wydostają...on jest wyjatkowo sprytny i skoczny....wogóle biega jak zajaczek ....i w biegu ciezko bedzie go złapac ...dlatego myslałam o zarzuceniu czegos typu siatka ...która by go zatrzymała...
no chyba ze podejdzie do jedzonka...ale sie cos nie garnie do jedzenia....
puszatek pisze:Miszka to ten co już raz trafił do tego nieodpowiedniego domu czy coś mi się pomerdało![]()
agula76 pisze:niech jutro ochłoną z emocji...moze troche przegłodnieja...i skusza sie na pyszne jedzonko...masz wrazenie ze Frotka tęskni?? jak myslisz mozna by ja było oswoic?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Google [Bot], puszatek i 33 gości