Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 20, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

liszyca pisze:Gosia, gdzie będziecie?
Bo w moim przypadku jest tyci-tyci szansa, że mogłabym się pojawić, więc na wszelki wypadek... I czy tylko sobota, czy również niedziela?

Aneczko, w Lublinie będziemy...w sobote to pewnie nie załatwię wszystkiego, zresztą z Częstochowy będę jechać 7 godzin, więc pewnie i niedzielę zaliczę :) .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie maja 20, 2012 19:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Wim że w Lublinie, ale mniej więcej gdzie? ;)

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Nie maja 20, 2012 20:00 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

liszyca pisze:Wim że w Lublinie, ale mniej więcej gdzie? ;)

Jeszcze wcale nic nie wiem... :oops: .
Ale jak już coś się wyklaruje, to oczywiście pierwsza sie dowiesz :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie maja 20, 2012 20:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Dziękuję :D

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Nie maja 20, 2012 20:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:Renia, powiem Ci, że Plamek po tej chorobie zeszłorocznej tak się zmienił...
Wcześniej owszem, czasem przyszedł na głaski, ale tak bez przesady, jak go wzięłam na kolana, to zmykał ile wlezie, taki dzikus troszkę.
A teraz...ja go nie poznaję.
Nie można się od niego odczepić, cały czas przy mnie, i miziaj mnie, babo, brzuchol wywala, łebinę nadstawia.
No i najważniejsze- już dwa razy słyszałam, jak mruczy 8O .
Moja córka się dziś śmiała, że niedługo to będę musiała sobie taką dużą torbę uszyć, jak kangur, żeby tam Plamisia nosić ze sobą :D .

I zostaniesz...kangurzycą.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie maja 20, 2012 20:18 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Plamka to ja mogę nosić...gorzej, jakby Punio chciał tam wleźć :ryk: .

vip

Post » Nie maja 20, 2012 20:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:Plamka to ja mogę nosić...gorzej, jakby Punio chciał tam wleźć :ryk: .

Jeszcze gorzej,jakby oba razem....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie maja 20, 2012 20:26 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Wtedy to już tylko waliza, albo plecak turystyczny ze stelażem :? .
Renia, a tak z innej beczki....moja starsza córka w początkowych dniach czerwca wybiera się ze swoim Grzesiem na jakieś koncerty do Warszawy. Grześ zasponsorowal bilety, no to niech sie rozerwie, a co mi tam, młoda jest.
No i w związku z tym prosiła mnie, żebym zapytała na forum, co tam można obejrzeć oprócz muzeów...
Wielkiej wiedzy o stolicy nie ma, ja zresztą też nie :oops: .
Pojęcia nie mam, gdzie młodzież mogłaby pójść....
Na razie wymyślil zoo.

vip

Post » Nie maja 20, 2012 20:30 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:Wtedy to już tylko waliza, albo plecak turystyczny ze stelażem :? .
Renia, a tak z innej beczki....moja starsza córka w początkowych dniach czerwca wybiera się ze swoim Grzesiem na jakieś koncerty do Warszawy. Grześ zasponsorowal bilety, no to niech sie rozerwie, a co mi tam, młoda jest.
No i w związku z tym prosiła mnie, żebym zapytała na forum, co tam można obejrzeć oprócz muzeów...
Wielkiej wiedzy o stolicy nie ma, ja zresztą też nie :oops: .
Pojęcia nie mam, gdzie młodzież mogłaby pójść....
Na razie wymyślil zoo.

mogą obejrzeć ciotki z miau :ryk:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie maja 20, 2012 20:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Zoo świetne.Gosia nie wiem co oni lubią,czym się interesują.Starówka też śliczna i centrum nauki Kopernik i muzeum Powstania Warszawskiego...To tak na szybko,co mi do głowy wpadło...
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie maja 20, 2012 20:35 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Ania, no pewnie, że mogą :ok: .

Renia, dzięki, przekażę :D .
Roksana jeszcze coś wspominała o Łazienkach...warto?

vip

Post » Nie maja 20, 2012 20:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

vip0 pisze:Ania, no pewnie, że mogą :ok: .

Warto.Tym bardziej,że pomnik Chopina ,pałac na wodzie i na dodatek na ogrodzeniu zawsze jakieś ciekawe obrazy sobie wiszą...A ciotki z miau? Przynajmniej jedna taka kocurzyca,to nic ciekawego.... :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie maja 20, 2012 20:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:Ania, no pewnie, że mogą :ok: .

Warto.Tym bardziej,że pomnik Chopina ,pałac na wodzie i na dodatek na ogrodzeniu zawsze jakieś ciekawe obrazy sobie wiszą...A ciotki z miau? Przynajmniej jedna taka kocurzyca,to nic ciekawego.... :mrgreen:

Oj Ty, filutko! :ryk: :ryk: :ryk:

vip

Post » Nie maja 20, 2012 20:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

No co? Głowę mam pośrodku,nogi do samej ziemi...nic ciekawego....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Nie maja 20, 2012 20:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.3.......Bezdomniaki.

Jeśli będzie ładna pogoda, to polecam wjechanie na 30 piętro Pałacu Kultury - piękny widok na miasto. :ok:
I spacer po Polach Mokotowskich (często są tam fajne imprezy) z przerwą na piwo/pizzę w pubie Lolek :mrgreen:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

[poprzednia][następna]