Koty zrobiły naradę w przedpokoju i wyszły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Psiu na imię Truchlej![]()
![]()
Walczyłam jak lwica, ale podobno to piękne imię...
Był dzisiaj u doktora, ma wszystko na miejscu, został odpchlony, za kilka dni drugie odrobaczenie i przez dwa tygodnie nie wolno mu się kontaktować z kotami ani innymi zwierzętami. Pazurki mu przycięto, bo podobno miał za długie. Waży 2 kilo![]()
Od wczoraj na słynnym słupie tarasowym gada wielki czarny ptak. Gada tak niestworzone historie i na takie tony, że aż strach![]()
Wiosnę czuje, partnerki szuka? Kruk, gawron, nie wiem, nie znam się, ale ogromny
felin pisze:czitka pisze:Psiu na imię Truchlej![]()
![]()
Walczyłam jak lwica, ale podobno to piękne imię...
Był dzisiaj u doktora, ma wszystko na miejscu, został odpchlony, za kilka dni drugie odrobaczenie i przez dwa tygodnie nie wolno mu się kontaktować z kotami ani innymi zwierzętami. Pazurki mu przycięto, bo podobno miał za długie. Waży 2 kilo![]()
Od wczoraj na słynnym słupie tarasowym gada wielki czarny ptak. Gada tak niestworzone historie i na takie tony, że aż strach![]()
Wiosnę czuje, partnerki szuka? Kruk, gawron, nie wiem, nie znam się, ale ogromny
Czitka, a może on chce się do Ciebie wprowadzić; ten ptak znaczy![]()
Może Ty lepiej szukaj jakiegoś forum dla ptasiarzy, żeby Ci pomogli dom dla niego znaleźć
MaryLux pisze:Cyganki już chodziły po mojej okolicy z dziećmi w charakterze kolędników - zbierały na fajerwerki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 47 gości