Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 16:50 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

shalom pisze:Wg. strony mój anioł to Lauviah i pasuje jak ulał do mojego przyszłego zawodu :ryk: opis mi się podoba bo mi schlebia :P :twisted:

Patrz, twój Lauviah
a mój Leuviah
:mrgreen:

opowieść o tym utajnionym Aniele - niesamowita 8O

muszę to sobie jeszcze przemyśleć
mój wewnętrzny racjonalista sie buntuje 8)
ale sama mam kilka takich historii, że trudno to złożyć na karb przypadku

w każdym razie, jak pojechałam ze Zmywakhielem do sklepu, do dostałam nagle tak silnego bólu głowy z wszystkimi dodatkowymi atrakcjami, czyli nadwrażliwość na światło, dźwięk i zapachy, plus silna potrzeba uwolnienia kul włosowych z żołądka, że pomyślałam, że może nie powinnam sobie jaj z aniołów robić
bo moze one nie tylko chronią, ale i same kopnąć w doope mogą?
8)

idę się teraz poprzytulac do małej włochatej aniołki Cailloujahel :wink:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt wrz 30, 2011 17:02 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

pozytywka pisze:
idę się teraz poprzytulac do małej włochatej aniołki Cailloujahel :wink:

moje aniołki tylko prychaja- ale zmniejszył sie dystans miedzy nimi. ewi kontra Xelmo znaczy.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt wrz 30, 2011 17:13 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Miałaś droga pozytywko naturalna reakcję normalnego człowieka na nadmiar bodźców nagminnie spotykany w takich miejscach :mrgreen:
Dwa lata temu spektakularnie zasłabłam w saturnie kupując telewizor :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 30, 2011 17:18 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

problem w tym, ze dostałam tych sensacji tuz po wejściu do samochodu, kawał drogi przed sklepem
Do sklepu w związku z tym nie mogłam wejść
siedzia.łam z zamknietymi oczami na donicy i oddychałam głęboko, żeby w/w kul włosowych z żołądka publicznie nie wypuscić
Wcześniej musiałam sforsować apteko-drogerię, gdzie najpierw prawie upusciłam one kule od zapachu promocyjnych perfum, a następnie prawie się połozyłam na ladzie panu farmaceucie, który pikał do mnie kasą i oczekiwał, że sama wyłuskam z portfela 49 groszy drobnymi (żebyś wiedziała, jak te jednogroszówki się świecą :twisted: )

pozytywka

Post » Pt wrz 30, 2011 17:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Serwus - jestem nerwus 8)
Znam te stany, nie raz na czwartym biegu darłam w R. do drzwi, trzymając się rozpaczliwe za usta :oops:

CZy wśród anielskich skrzydeł mogę pokazać butki, które upolowałam w deichmanie? :roll:

Bo cieszę się jak małpa w kąpieli :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 30, 2011 17:24 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

dawaj!!!

pozytywka

Post » Pt wrz 30, 2011 17:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 30, 2011 17:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

W realu sa zgrabniejsze bo małe 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 30, 2011 17:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

hihi
fajniusie
a wygodne?

dziś jak przechodziłam obok deichmana w drodze do apteki, to mało nie zwróciłam tych kul - wszystkie buciki do mnie naraz zapachniały
te twoje pewnie też 8)

pozytywka

Post » Pt wrz 30, 2011 17:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

O Ty, ale dżaga z Ciebie :mrgreen: ja też powinnam kupić buty :? a tak tego nie cierpię :roll: mógłby mój anioł robić za mnie takie zakupy i przynosić do domu :twisted: (żebym zaraz jakiegoś niebiańskiego kopa nie dostała :P )
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt wrz 30, 2011 17:37 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Otóż nie.
Zapaszek, który masz na myśli emitują aż na ulicę sklepy z jednorazówkami, do których nie wchodzę ze względów jak powyżej :x

Na mojej baletowej stopie wyglądają jak zabawka i SĄ wygodne.
Nie umiem chodzić w mieście bez obcasów 8)

Dżaga?
Pochlebiasz mi 8)
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 30, 2011 17:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

No w takich butach 8) ja poginam w trampkach albo czymś innym, najczęściej niemodnym i niekobiecym :twisted: nie mam i nie miałam ani jednej pary balerinek :P obcasy noszę rzadko bo wolno na nich chodzę, a zazwyczaj gdzieś szybko zmierzam 8) mam za to wygodne buty :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt wrz 30, 2011 17:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

mówię ci, że z powodu anielskiego kopa w łeb dostałam ataku nadwrażliwości wechowej również
czołgałam sie do apteki obo deichmana (mogę ci pokazac na planie Galerii) i zapach butów prawie mnie zabił
potem zabiła mnie apteka - drogeria zapachem perfum

Tak więc teraz, siedze tu jako zombie i zachwycam się bucikami i obcasikami i juz cie widze oczyma wyobraźni jak zap...lasz uliczką, a rózni tacy ogladaja się za tobą, a inni wręcz zaczepiają cię słownie 8)

pozytywka

Shalom - ja buty mogę wagonami, byle było za co :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Pt wrz 30, 2011 17:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

AYO pisze:http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/damskie/damskie-buty-damskie/00006001062475/p%C3%B3%C5%82buty%20damskie.prod?r=5&c=3&filter_size=all&st=PRODUCT&filter_cat=damskie/damskie-buty-damskie/buty-damskie-p%F3%42buty

:mrgreen:

Fajne butki, AYO, ale wyyyysooookieeeee 8O
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

[poprzednia][następna]