KotomaniaXI-Antosia walczy !!!!!!-zaświtała nadzieja!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 21, 2011 11:39 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy,pingwinek :(

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 21, 2011 17:13 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy,pingwinek :(

Pingwinek dostał na imie Tomcio,bo ma uszkodzoną łapkę i jeden dłuższy paluszek-więc Tomcio Paluszek :1luvu:
Rano wchodziłam do pracowni z duszą na ramieniu,bo nie wiedziałam,co zastanę,a tam zaspane slipki na fotelu, kuwetka-miska pełna!!!!
Grzeczny chłopaczek-bardzo grzeczny!!
Miziankom na powitanie nie było końca,całował mnie i aż delikatnie pogryzał, aż zanosił się mruczeniem!-dosłownie aż bąbelki śliny mu leciały z radości! 8O 8O 8O
Poprosiłam Ewę-tę,która mieszka obok mojej pracowni,by zaszła do mnie do pracy w sobotę i w niedzielę,by posprzatać kuwetkę i dać Tomciowi jeść,ale ona powiedziała,że zabiera go do siebie ,żeby nie tesknił do ludzi sam zamkniety!
W poniedziałek zabiore go już do siebie,bo malce pojadą i nie bedą narażone na drobnoustrojstwo znajdujące sie na Tomciu,który błąkając sie po psich manowcach mógłby zwlec.a maluszki sa dopiero po jednym szczepieniu.Ogłoszenia powiesiłam, jak tylko weszłam,Anetka od razu powiedziała,że widziała ogłoszenie na morag24 :lol: -szukałyśmy w bazie danych takiego kocurka i nawet myślałyśmy,że znalazłyśmy,ale po telefonie okazało się,że tamten kotek jest w domku i nie zaginął :( .
Tak więc nadzieja,że to on prysła :( :( :(
Obawiam się,że takiego kotka nikt nie zechce,skoro o maluchy zapytań nie było! :cry: :cry: :cry:
Ech gdyby nie Kasia Kaprys,to i malce by dalej u mnie kwitły-Kasieńko kochana-przeogromne dzięki, że nawet przeżywając taką tragedię,pomyślałaś o mnie! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt paź 21, 2011 18:10 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy,pingwinek :(

Jejku,jaki piękny kocio :(
Kasiu,życze dużo siły,nie wiem jak inaczej Ci pomóc ............
Kasia Kaprys - i ode mnie proszę masz :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

WITAMY

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt paź 21, 2011 18:35 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy,pingwinek :(

Kasieńko, buziaki Skarbie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
To straszne, że tak często te wspaniałe, kochane, najbardziej miziaste koty mają najmniejsze szanse na domek, bo są "stare", czyli nie są już kilkutygodniowymi kuleczkami. Ale, na szczęście, to nie jest regułą. Ile już tych naprawdę starych i często bardzo schorowanych kotów znalazło swoje wspaniałe domki. Mam nadzieję, że Tomcio, nie stary, nie chory, a tak wierny i kochany Tomcio tym bardziej znajdzie swój dom :ok: :ok: :ok: Inaczej pomóc nie mogę, ale trzymaj się Kochana :1luvu: I dziękuję ogromnie Tobie, Ewie i Kasi Kaprys za wielkie, wspaniałe serca pełne miłości :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt paź 21, 2011 18:50 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy,pingwinek :(

Kochane moje-dziekuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,nie wiem jak sobie poradzę, ale muszę, nikt tego za mnie nie zrobi :( :( :(

Na dodatek jeszcze Klara mi sie rozchorowała-zapalenie gardła, więc dzisiaj dostała dwa zastrzyki-ronaxan i p/zapalny-sama jej dałam i zupełnie nie wiem jakim cudem udało mi sie je podać jeden po drugim! 8O 8O 8O -myslałam, że będę musiała odczekać, żeby zapomniała, ale o cudzie-zrobiłam, a Klarcia troszke powarczała, a potem dalej jadła felixa :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt paź 21, 2011 18:53 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-3 maluchy,pingwinek :(

Klarciu kochana, dzielna koteńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Kasieńko, taki już los wrażliwych osób. Szkoda, że jest ich tak mało :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt paź 21, 2011 18:54 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

:cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 21, 2011 20:21 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

To trojaczki już "odchodzą" - bedziesz tęskniła pewnie za nimi. Ale to pewnie normalne bo chcąc nie chcać przyzwyczajacie sie do tymczasów :)
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt paź 21, 2011 20:59 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

Matko! Jeszcze maluchy nie odjechaly, a już na ich miejsce kolejny kot w potrzebie czeka. :(
Kasiu! Trzymam kciuki za Ciebie, Klarę i Tomcia, oby szybko znalazł dom :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pt paź 21, 2011 21:03 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

Kasiu, masz przeogromne serce :1luvu:
Kciuki za domek dla Tomcia już teraz zaczynam trzymać :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt paź 21, 2011 21:18 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

Dzięki kochane-wielkie dzięki! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie wiem jak ja to ogarnę, jest bardzo cięzko, ale przecież nie zostawię takiego biedaka wyrzuconego na dwór z domu -on nie poradzi sobie!
Widać, że był głaskany, pieszczony, bo garnie sie do ludzi strasznie, ale widać wyrósł z puchatej kulki i stracono zainteresowanie kotkiem -idź kotku na dwór-poradzisz sobie, jesteś już duży! :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 21, 2011 21:23 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

ludzie są okrutni :evil:

WarKotka

Post » Pt paź 21, 2011 21:25 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

Jutro, jak juz małe burasiątka pojadą, założę Tomciowi wątek.
Dzisiaj juz nie mam siły, emocje we mnie buzują i strach-co dalej?????? :( :( :(
Dobranoc kochane :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt paź 21, 2011 21:26 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

Dalej bedzie tylko dobrze, czyli ..znajdzie sie domek! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pt paź 21, 2011 21:28 Re: KotomaniaXI-ja się zastrzelę-Tomcio-Paluszek :(

Kasiu, będzie dobrze, dasz radę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

WarKotka

[poprzednia][następna]