Misiu, jeszcze nie znalazłam.. ale mam na 100%, więc jak tylko odkopię, to wkleję obiecany tekst..
A teraz POLMED-story ciąg dalszy..
Jakiś czas temu zapisywałam się do alergologa.. termin - 15 października, Centrum Puławska, tym razem przy Puławskiej..
No i dzisiaj, zgodnie z procedurami POLMEDu, dostałam smsa z kodem, datą, godziną, nazwiskiem lekarza i adresem placówki medycznej..
nazwisko się zgadzało, data też.. natomiast godzina i adres już nie całkiem..
Zadzwoniłam do Starogardu Gdańskiego..
panienka uprzedziła mnie, że rozmowa nagrywana w związku z tym grzecznie zapytałam czy pani doktor zmieniła miejsce przyjmowania pacjentów.. dowiedziałam się, że nie..
w związku z tym również grzecznie aczkolwiek nieco jadowicie (wiedząc, że wszystko się nagrywa) zapytałam, czy zawsze już tak będzie, że każdą informację od nich będę musiała weryfikować, bo przysyłają mi błędne informacje..
panienka powiedziała, że sprawdzi dokładnie i oddzwoni..
oddzwoniła po kilku minutach, również informując, że wszystko się nagrywa.. okazało się oczywiście, że byk był po ich stronie.. ale już wszystko zostało poprawione..
zapytałam czy kod weryfikacyjne będzie ten sam.. ależ oczywiście..
Na wszelki wypadek zadzwoniłam na Puławską, żeby sprawdzić, czy znowu czegoś POLMED nie namieszał..
na szczęście nie zdążyłam podać kodu weryfikacyjnego, bo podczas rozmowy dostałam smsa z POLMED-u z innym kodem weryfikacyjnym..
Chyba znowu do nich zadzwonię, żeby jeszcze kilka moich uwag dobrze się im nagrało..