No a foteczki ciumkającego malucha z butelki i prawie śpiącego w misce z jedzonkiem, są cudniaste

Jakie one wszystkie są słodkie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Czarny to aparat, pierwszy do wszystkiego. Kurczaczka nie udało mu się zjeść, ale bardzo się starał
kamari pisze:Wiadomość dnia - Jasiek na pewno widzi![]()
![]()
Prawe oczko dzisiaj już normalnie otwarte, jest jeszcze trochę opuchlizny pod powiekami, ale to lada moment powinno ustąpić. Sprał rano dwóch bratków i rozglądał się za trzecim
![]()
Lewe ciągle się zakleja i jest w zdecydowanie gorszym stanie, no ale może się uda je uratować. Świetlik sie zaparza, zaraz będziemy przemywać i zakraplać. Jasiek dostaje dwa rodzaje kropelek, a w oczku mieści się na raz tylko jedna, więc sobie wykoncypowałam, żeby zakraplać drugie po przerwie.
Chudy Myszol obalił na śniadanie pół butli za jednym pociągnięciem, po czym poszedł do matki, żeby go umyła, bo upierniczył się mlekiem od góry do dołu. Czarny łobuz poszedł z Ignacem na mięsko i bardzo ładnie na nie polował siedząc w środku miski, ale kiedy zobaczył, że chudy wypija całe mlekoprzyleciał odebrać co jego
![]()
Obfotografuję dzisiaj każdego kurdupla oddzielnie, bo jak siedzą w kupie, to trudno rozróżnić czyja łapa czyja
kwinta pisze:Kciuki nieustające za oczka Jasiowe![]()
![]()
kamari pisze:kwinta pisze:Kciuki nieustające za oczka Jasiowe![]()
![]()
Oj takbardzo dziękujemy za wszystkie kciuki i bardzo prosimy o jeszcze
![]()
To teraz za lewe oczko![]()
![]()
sky_fifi pisze:Pozdrowienia dla kotków w sobotni poranek![]()
Kamari, a budzą Cię w nocy co 3 godziny na karmienie?
kwinta pisze:Wstałam przed chwilką i pierwszą moją czynnością to szukanie najbardziej optymistycznego wątku na miau![]()
![]()
Kciuki nieustające za oczka Jasiowe![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 114 gości