Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 21:56 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

o, ogon nasączony walerianą? :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Wto gru 06, 2011 22:12 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

o,a miałam jeszcze dzisiaj CIe prosić o jakis filmik ze Słoneczkiem :1luvu:
Czytasz w moich myślach cy cÓś? 8O

Jak się przecudownie bawi moje Słoneczko :1luvu:

Ja teraz dopiero zobaczyłam,że jest więcej filmików,olaboga 8O :oops:

http://www.youtube.com/watch?v=g_zpCcz7 ... re=related

Przecudowny ma głosik :oops: :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto gru 06, 2011 22:30 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

o rety, ale czad :D
Agusiu, co to jest to coś z ogonkiem, co Niki tak wylizuje zawzięcie ? 8O
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 06, 2011 22:39 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

pozytywka pisze:o, ogon nasączony walerianą? :mrgreen:
Aż powąchałam. Otóż nie, ogon włochaty (co Niki uwielbia), a cała reszta, pachnie kocimiętką, na kt. Niki mało reaguje. Zabawka dopóki nowa, będzie interesująca.

Za to inna jest rewelacyjna. Mi się podoba b. Zresztą Niki też. Oto ona:
Obrazek Obrazek
To mały krecik, kt. wydaje dźwięki, coś w rodzaju pisku pisklęcia ;) A myszka do towarzystwa, bo stara w ciągłej eksploatacji, wię zaopatrzyłam tak na zaś.

A tu zabawki w akcji:
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Wto gru 06, 2011 22:57 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

pisiokot pisze:o rety, ale czad :D
Agusiu, co to jest to coś z ogonkiem, co Niki tak wylizuje zawzięcie ? 8O
No to będzie reklama zabawek, bez podawania nazwy firmy, chyba że na pw ;)
Aniu, nie mam pojęcia jak to określić. Zdjęcia pomogą, ale paniusia oczywiście weszła w kadr, bo jak to można koteckowi zabrać zabawki, nawet jak on się akurat nimi nie bawi 8O :mrgreen: Krecikowi tylko zdążyłam dwie fotki zrobić i już został porwany.
Obrazek
To mniejsze to myszka, kt. szeleści. Niki za nią przepada. To duże to taki prostokąt z kocimiętką w środku z włochatym, b. miłyn ogonem.
Obrazek Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Wto gru 06, 2011 23:12 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Jakie zainteresowanie!!! :lol:
To jest zabawka typu kong.
Chyba rzeczywiście musi być czymś nasączona, bo to lizanie w roznamiętnieniu musiało być po dopalaczu. :wink:
Niki eksponuje i brzuszek i boczki (proszę mi tu nie mówić, że to tylko udka :wink: ). :1luvu:
Wygląda kwitnąco!!! :ok: :D
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto gru 06, 2011 23:16 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

selene00 pisze:Niki eksponuje i brzuszek i boczki (proszę mi tu nie mówić, że to tylko udka :wink: ). :1luvu:
Wygląda kwitnąco!!! :ok: :D
Oj, no ma :mrgreen: wklęsła nie jest :mrgreen: Całe 3,9 kg waży i pewnie do 4-ech nie dojdzie i niech tak zostanie. Moja laseczka :1luvu:

I po co ja tą robotę wzięłam do domu... :roll:
Obrazek

szybenka

Post » Wto gru 06, 2011 23:25 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

No po co? Lubisz chodzić z obciążeniem. :wink:
Odłóż robotę, bo nie masz ku niej warunków i byków narobisz. :wink:
Ciesz oczy, że Niki cieszy się z prezentów, bo jak Ty będziesz miała czas, to ona straci zainteresowanie. :lol:
Obrazek

selene00

Post » Wto gru 06, 2011 23:29 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

selene00 pisze:Ciesz oczy, że Niki cieszy się z prezentów, bo jak Ty będziesz miała czas, to ona straci zainteresowanie. :lol:
Święte słowa, Iwonko :ok:
Tylko, że ja już padnięta przez te emocje i chyba do wyra pójdę, poprzytulać moją żywą maskotkę na dobranoc :)
Obrazek

szybenka

Post » Wto gru 06, 2011 23:31 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Nie wiem czy Niki da Ci dzisiejszej nocy odpocząć, skoro nowe zabawki dostała. :wink:
Ale próbuj. :lol:
Obrazek

selene00

Post » Wto gru 06, 2011 23:47 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Szeleszczące i piszczące pochowam, a Niki już się tuli do mnie - noc prześpimy :ok:
Obrazek

szybenka

Post » Śro gru 07, 2011 19:59 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Pozdrawiam Cię serdecznie Aguś i cieszę się razem z Toba uspieniem zarazy! :1luvu: :1luvu:
I oczywiście nie Nikusię miałam na myśli-dla niej wielkie buziaki i gratulacje!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro gru 07, 2011 23:16 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Dzięki Kasiu :1luvu:
Ja świętuję, a za Tobą trudne chwile... Tym bardziej dziękuję :)
Wyściskam Nikiśkę i wycałuję, choćbym miała szramy na twarzy ;)
Obrazek

szybenka

Post » Śro gru 07, 2011 23:49 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Nikunia potrafi docenić nowe prezenty! Całkiem zapomniałam o białej plamce :1luvu:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw gru 08, 2011 0:22 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Ewa, mimo wszystko z zabawek najlepsze pióra. Całe szczęście, że mam ich cały słoik (kaczych, takich 25-30 cm) i pół reklamówki (kurze). Zaopatrzenie na rok :mrgreen:
A o której plamce zapomniałaś? Bo jest niejedna ;)
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]