Ciastek, Całusek i Mia. Moje TryKoty!Najnowsze zdj.str.96 :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 09, 2011 16:43 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Witam :) w końcu i ja tu trafiłam za ciekawymi sprawami :)
mogę się przyłączyć ?
zaległości nadrobię kiedyś ,ale widziałam śliczne rudzielce :)
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro lut 09, 2011 16:45 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

shalom pisze:A w łazience jest okrutnie zimno zimą i co najgorsze wilgotno

Shalom, to - wbrew pozorom - może być zaleta :) W przypadku kataru na przykład wilgotne powietrze nawilża błonę śluzową nosa :)

Weihaiwej

Od: Pon maja 23, 2005 19:34

Post » Śro lut 09, 2011 16:47 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

Annaa pisze:Witam :) w końcu i ja tu trafiłam za ciekawymi sprawami :)
mogę się przyłączyć ?
zaległości nadrobię kiedyś ,ale widziałam śliczne rudzielce :)

Witaj!
Serdecznie zapraszam i bardzo się cieszę z nowego gościa :)

Weihaiwej

Post » Śro lut 09, 2011 16:52 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

A ziąb nie jest przeszkodą? nawet jak te dwa problemy rozwiązane to nadal nie wiem jakbym tam zmieściła kota, wyprawkę i jeszcze człowieka gdyby zechciał się akurat umyć :lol: chybabym musiała pralkę wynieść, bo wanny się nie da 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Śro lut 09, 2011 17:01 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

shalom pisze:A ziąb nie jest przeszkodą? nawet jak te dwa problemy rozwiązane to nadal nie wiem jakbym tam zmieściła kota, wyprawkę i jeszcze człowieka gdyby zechciał się akurat umyć :lol: chybabym musiała pralkę wynieść, bo wanny się nie da 8)

Ziąb... tylko zimą :mrgreen: Od wiosny do lata możesz tymczasować 8) :lol:
Tylko z miejscem trzeba sobie jakoś poradzić, ale tanio można kupić małą odkrytą kuwetę :)

Serio, klatka by się sprawdziła, to bardzo dobre rozwiązanie - o ile kot nie jest zakaźnie chory.

Weihaiwej

Post » Śro lut 09, 2011 17:31 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

A potem jak H będzie mnie wkurzał to jego będę zamykać o socjalizować :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lut 09, 2011 17:33 Re: Cookie, Mia & Bisou - Moje uKochane TryKoty

shalom pisze:A potem jak H będzie mnie wkurzał to jego będę zamykać o socjalizować :twisted:

:ryk:

Weihaiwej

Post » Śro lut 09, 2011 17:45 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

A jaki byłby potem milusiński. Usiadłabym z kotami na kanapie i patrzyła jak się oswaja :twisted:

Wracając do poważnych tematów :P jeśli zacznę tymczasowanie to pewnie jak się pojawią maluchy, z nimi mam większe doświadczenie, no i jak na wiosne czy lato pojadę z H do jego rodzinki na wsi i znów zobaczę stadko mikro futrzaków to już ich pewnie nie zostawie, tylko wezmę i będę szukać domków.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lut 09, 2011 17:51 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

shalom pisze:A jaki byłby potem milusiński. Usiadłabym z kotami na kanapie i patrzyła jak się oswaja :twisted:
Obawiam się, że z kotem łatwiej... :lol: :wink:

shalom pisze:Wracając do poważnych tematów :P jeśli zacznę tymczasowanie to pewnie jak się pojawią maluchy, z nimi mam większe doświadczenie, no i jak na wiosne czy lato pojadę z H do jego rodzinki na wsi i znów zobaczę stadko mikro futrzaków to już ich pewnie nie zostawie, tylko wezmę i będę szukać domków.

To dobry pomysł, zwłaszcza, że latem jest ich strasznie dużo. Już się boję, co to będzie :roll:

Weihaiwej

Post » Śro lut 09, 2011 17:52 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Co do szczepien - mi wet powiedziala, ze zaszczepionego malucha szczepi ponownie po roku, a potem mozna co dwa - dwa i pol roku powtarzac, rok w rok szczepic nie ma sensu, bo moga sie trafic jakies poszczepienne komplikacje. A koty po 5ym, 6ym miesiacu chyba juz nie maja powtarzanych szczepien. Za 3 tygodnie szczepie swojego prawie polroczniaka, to zobacze co wet powie :)

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Śro lut 09, 2011 18:04 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Co to za Patchwork? :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lut 09, 2011 18:34 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

shalom pisze:Co to za Patchwork? :P

Moja Babcia tak określiła Mię :lol: Patrzy na nią i patrzy, i mówi: "Ty to wyglądasz jak zrobiona z odpadów. Taki patchwork." :ryk:

Weihaiwej

Post » Śro lut 09, 2011 18:35 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Agor-ia, miło Cię tu widzieć! :)

Weihaiwej

Post » Śro lut 09, 2011 18:59 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

:ryk: coś w tym jest, tzn ja bym tego nie okresliła tak że złożona z odpadów, ale wczoraj pokazywałam Mię swojemu H i mówię:zobacz jaka śliczna, wygląda jakby ją ktoś ofreskował farbkami :lol:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Śro lut 09, 2011 20:40 Re: Ciastek, Całusek i... Patchwork. Moje TryKoty :)

Święto, święto!! Mia przyszła dzisiaj PO RAZ PIERWSZY na moje kolana! Przyszła, usiadła. Siedzi i patrzy mi w oczy. Nie wiem, czy głaskać ją, czy dać jej spokój... Po chwili zastanowienia, położyła się :) I tak już została, wykładając się, myjąc, obracając na plecy :1luvu: A potem wróciła jeszcze trzy razy :D
Ale się cieszę!

Kuki też przyszedł dzisiaj do mnie na kolana 8O :D

Weihaiwej

[poprzednia][następna]