BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 12:07 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

I jak to już wszystko będzie, to poprosimy Ruru o nowy banerek, z nowym zdjęciem, na szczęście przy szukaniu DS :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto sie 17, 2010 12:17 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Witam po przerwie :D
Kasiu, bardzo dobra decyzja.
Rozpuścimy wici wśród znajomków. Za domek dla Bubusia :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto sie 17, 2010 12:21 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Bubulencjusz Wspanialy :1luvu:
Domkuuuuu.... gdzie jestes? :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sie 17, 2010 16:59 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 17, 2010 20:11 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Dzięki, dzięki ... w imieniu Bubencjusza przede wszystkim :1luvu: ... on naprawdę jest wspaniałym kotuchem, nie tylko z wyglądu...ma w sobie tyle miłości...ale w zamian żąda wyłączności na Dużego, a ja mu tego niestety nie mogę dać ... Jakbym tak mogła się sklonować (ze trzy razy co najmniej) :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Wto sie 17, 2010 20:14 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Jeszcze informacja istotna pewnie przy ogłoszeniach - Bubencjusz jest bardzo spokojnym kotkiem, domu nie zdemoluje (no chyba że pod ciężarem cóś się zawali :ryk: ), większość czasu drzemie, ale najlepiej, jakby Duży na niego patrzył nawet kiedy on drzemie...jest wtedy taki szczęśliwy... może mi odwala palma :oops: ale wg mnie ten kot się uśmiecha ...A w nocy lubi pakować się do łóżka, przyklejać do człowieka (najchętniej doopskiem :mrgreen: ), łepek na moim ramieniu albo dłoni, a ogon też sobie owija o mnie (o rękę albo udo) - dosłownie jak małpa... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto sie 17, 2010 20:46 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:Jeszcze informacja istotna pewnie przy ogłoszeniach - Bubencjusz jest bardzo spokojnym kotkiem, domu nie zdemoluje (no chyba że pod ciężarem cóś się zawali :ryk: ), większość czasu drzemie, ale najlepiej, jakby Duży na niego patrzył nawet kiedy on drzemie...jest wtedy taki szczęśliwy... może mi odwala palma :oops: ale wg mnie ten kot się uśmiecha ...A w nocy lubi pakować się do łóżka, przyklejać do człowieka (najchętniej doopskiem :mrgreen: ), łepek na moim ramieniu albo dłoni, a ogon też sobie owija o mnie (o rękę albo udo) - dosłownie jak małpa... :twisted:

To mamy 2 w 1 :mrgreen: Na pewno szybko znajdzie się amator na takie cudo :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro sie 18, 2010 16:24 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Oby tak było i żeby w nowym domu też taki był
Szkoda z wiadomych nam względów,że nie może zostac u Ciebie,ale nic nie poradzimy
Żeby taki kochający dom znalazł

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro sie 18, 2010 17:13 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Bubu ma ogłoszenia?
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Śro sie 18, 2010 18:08 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Anda pisze:Bubu ma ogłoszenia?

Anda ma ale jeszcze z danymi schroniska - jak dobrze pamiętam to są na pierwszej stronie w pierwszym poście linki do ogłoszeń. No ale trzeba je uzupełnić o nowe informacje, bo Bubu dał się już Kasi poznać i trzeba o to uzupełnić. No i dane Kasi trzeba podać. Ja w sobotę przysiądę do tych co robiłam wcześniej i pozmieniam, to wkleję później na wątek. No i gdzieś też widziałam spis portali do ogłoszeń. Ja bym kogoś o allegro prosiła jak już będzie tekst zmieniony, bo ja w te klocki niekumata. Z tego co wiem to najważniejsze, takie najbardziej chodliwe portale to właśnie Allegro, morusek, gumtree i adopcje.org - tam robię (poza allegro) ale wiadomo im więcej tym lepiej :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 18, 2010 19:27 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Pytam, bo miałam dzisiaj telefony w sprawie Lary. Pan jeden szukał kotki dorosłej wysterylizowanej, ale może Bubu ze swoją urodą spodobałby mu się.

Anda

Post » Śro sie 18, 2010 20:01 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Anda pisze:Pytam, bo miałam dzisiaj telefony w sprawie Lary. Pan jeden szukał kotki dorosłej wysterylizowanej, ale może Bubu ze swoją urodą spodobałby mu się.

Fakt, Bubulek piękny jest ... jakbyco ...to proszę ..reklamuj Bubusia ... tak bardzo chciałabym żeby został w Lublinie lub okolicach ... na wszelki wypadek, gdyby coś się działo ...Bo Bubuś mimo swojej postury, psychikę ma bardzo delikatną ... Domek musi być najlepszy z najlepszych ...
No i tym sposobem natrzaskałam 1000 postów 8O .......
Obrazek

katarzyna1207

Post » Śro sie 18, 2010 20:44 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:
Anda pisze:Pytam, bo miałam dzisiaj telefony w sprawie Lary. Pan jeden szukał kotki dorosłej wysterylizowanej, ale może Bubu ze swoją urodą spodobałby mu się.

Fakt, Bubulek piękny jest ... jakbyco ...to proszę ..reklamuj Bubusia ... tak bardzo chciałabym żeby został w Lublinie lub okolicach ... na wszelki wypadek, gdyby coś się działo ...Bo Bubuś mimo swojej postury, psychikę ma bardzo delikatną ... Domek musi być najlepszy z najlepszych ...
No i tym sposobem natrzaskałam 1000 postów 8O .......

:piwa: (redsik jabłkowy) :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro sie 18, 2010 22:02 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Pan szukał kotki dorosłej, dlatego zareklamowałam Brunię u bloo, ale jakby Bubu miał aktualne ogłoszenie, mogłabym odsyłać do niego. Nieiwiele wiem o nim, a tak mógłby go obejrzeć, poczytać i się zakochać :D i odezwać do Ciebie. Dom wydaje się dobry (Lublin koło botanika w bloku), ludzie w domu non stop i nie ma kotów. Pan miał kota, odszedł po 17 latach zycia i szukają spokojnego, lubiącego ludzi i pieszczoty.
Brunia nie do końca jest taka :mrgreen:

Anda

Post » Czw sie 19, 2010 7:52 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Anda pisze:Pan szukał kotki dorosłej, dlatego zareklamowałam Brunię u bloo, ale jakby Bubu miał aktualne ogłoszenie, mogłabym odsyłać do niego. Nieiwiele wiem o nim, a tak mógłby go obejrzeć, poczytać i się zakochać :D i odezwać do Ciebie. Dom wydaje się dobry (Lublin koło botanika w bloku), ludzie w domu non stop i nie ma kotów. Pan miał kota, odszedł po 17 latach zycia i szukają spokojnego, lubiącego ludzi i pieszczoty.
Brunia nie do końca jest taka :mrgreen:

Bubencjusz lubi pieszczoty, tyle że na jego zasadach :mrgreen: w nocy pięknie się przytula w łóżku, ale na ręce ani na kolanka niestety nie ... :evil: Chociaż kto wie??? dzisiaj w nocy po raz pierwszy zdecydował się wpakować mi na brzuch i udeptywać..., niestety, że względu na gabaryty nie zmieścił się cały, spadł, wystraszył i uciekł ... Chyba muszę się utuczyć coby kotek miał wystarczającą ilość miejsca na takie ekscesy :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]