Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Jeszcze informacja istotna pewnie przy ogłoszeniach - Bubencjusz jest bardzo spokojnym kotkiem, domu nie zdemoluje (no chyba że pod ciężarem cóś się zawali), większość czasu drzemie, ale najlepiej, jakby Duży na niego patrzył nawet kiedy on drzemie...jest wtedy taki szczęśliwy... może mi odwala palma
ale wg mnie ten kot się uśmiecha ...A w nocy lubi pakować się do łóżka, przyklejać do człowieka (najchętniej doopskiem
), łepek na moim ramieniu albo dłoni, a ogon też sobie owija o mnie (o rękę albo udo) - dosłownie jak małpa...
Anda pisze:Bubu ma ogłoszenia?
Anda pisze:Pytam, bo miałam dzisiaj telefony w sprawie Lary. Pan jeden szukał kotki dorosłej wysterylizowanej, ale może Bubu ze swoją urodą spodobałby mu się.
katarzyna1207 pisze:Anda pisze:Pytam, bo miałam dzisiaj telefony w sprawie Lary. Pan jeden szukał kotki dorosłej wysterylizowanej, ale może Bubu ze swoją urodą spodobałby mu się.
Fakt, Bubulek piękny jest ... jakbyco ...to proszę ..reklamuj Bubusia ... tak bardzo chciałabym żeby został w Lublinie lub okolicach ... na wszelki wypadek, gdyby coś się działo ...Bo Bubuś mimo swojej postury, psychikę ma bardzo delikatną ... Domek musi być najlepszy z najlepszych ...
No i tym sposobem natrzaskałam 1000 postów.......
Anda pisze:Pan szukał kotki dorosłej, dlatego zareklamowałam Brunię u bloo, ale jakby Bubu miał aktualne ogłoszenie, mogłabym odsyłać do niego. Nieiwiele wiem o nim, a tak mógłby go obejrzeć, poczytać i się zakochaći odezwać do Ciebie. Dom wydaje się dobry (Lublin koło botanika w bloku), ludzie w domu non stop i nie ma kotów. Pan miał kota, odszedł po 17 latach zycia i szukają spokojnego, lubiącego ludzi i pieszczoty.
Brunia nie do końca jest taka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości