ZaFrędzlona Pomponlandia - Smocze jajo w akcji... VIII cz.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 27, 2011 18:54 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

pomponmama pisze:
babajaga pisze:
shira3 pisze:A mnie coś rozbiera......... :roll:

Chyba ktoś.... :wink:

Miałam identyczne skojarzenia i dziko zazdraszczam, jeśli to jest ten ktoś... 8O

Pudło :wink: Chyba grypa :roll: Moich przedszkolaków było dzisiaj 7 - na 24 :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw sty 27, 2011 18:56 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Amoże tym powłóczysty spojrzeniem chciał zapytac Czy Ty mnie jeszcze kofas mamuniu :?:

A skoro nie usłyszał entuzjastycznej odpowiedzi ależ kofam ciem kotecku najmilejszy!
To postanowił Cię odrobinę odurzyc ,coby łatwiej ową odpowiedz ,na powyżej zamieszczone pytanie,uzyskac :roll:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw sty 27, 2011 19:34 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Próbował chłopak własnym sumptem wytworzyć właściwą do wyznań, gęstą od emocji atmosferę :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Czw sty 27, 2011 19:36 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

No.... gęstą atmosferę, to mu się nawet udało wytworzyć :roll: Powiedziała bym nawet - zawiesistą... :roll: A o tym, że go kocham to przecież mu powiedziałam :? Musi mnie do tego jeszcze odurzać? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw sty 27, 2011 20:34 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

No ja nie wiem czy Co chciałeś stary dziadu to jest wyznanie miłości,pewnie Frędzelek-kotecek namilejszy też pewny nie był i wolałsię upewnic,stwarzając odpowiednio naładowaną emocjami atmosferę :mrgreen:

SHIRKA MA NOWY WĄTECEK I JA TAM BYŁAM ODPOWIEDNIE WYZNANIA CZYNIĄC :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt sty 28, 2011 6:30 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

kotka doroty pisze:No ja nie wiem czy Co chciałeś stary dziadu to jest wyznanie miłości,pewnie Frędzelek-kotecek namilejszy też pewny nie był i wolałsię upewnic,stwarzając odpowiednio naładowaną emocjami atmosferę :mrgreen:

No widziałam, widziałam... takie wyznania moge spokojnie przełknąć. Stasiu jest wszak niezwykle atrakcyjny towarzysko, nie da się nie zgodzić. Ale poza tym łapy przy sobie! :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 28, 2011 11:13 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

A wiecie, że ma być piękny, słoneczny weekend :D Do lasu trzeba koniecznie :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Pt sty 28, 2011 11:40 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

w lesie można spotkać leśnego luda :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt sty 28, 2011 13:36 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

agul-la pisze:w lesie można spotkać leśnego luda :mrgreen:

A czy on może gwałci bezbronne niewiasty? 8O
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 28, 2011 13:37 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

pomponmama pisze:
agul-la pisze:w lesie można spotkać leśnego luda :mrgreen:

A czy on może gwałci bezbronne niewiasty? 8O

Chciałabyś.... :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt sty 28, 2011 13:41 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

W lesie jest też Ga(e)jowy Chrobotek i Jeleń Wietrznik :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

babajaga

Post » Pt sty 28, 2011 13:43 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

Noooo... musiała bym popracować nad bezbronnością :roll: Albowiem ewentualny napastnik, który ośmieli się dopaść mnie z tyłu, ucieknie z krzykiem kiedy zobaczy przód 8) Z przodu się nie ośmieli... :roll: Mam fryzurę o nazwie antygwałt. :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 28, 2011 13:44 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

pomponmama pisze:
kotka doroty pisze:No ja nie wiem czy Co chciałeś stary dziadu to jest wyznanie miłości,pewnie Frędzelek-kotecek namilejszy też pewny nie był i wolałsię upewnic,stwarzając odpowiednio naładowaną emocjami atmosferę :mrgreen:

No widziałam, widziałam... takie wyznania moge spokojnie przełknąć. Stasiu jest wszak niezwykle atrakcyjny towarzysko, nie da się nie zgodzić. Ale poza tym łapy przy sobie! :evil:

Ależ Pomponku,nie do Ciebie łapki wyciągam :twisted: tylko do Stasia :1luvu:
Nie złośc się na Dorotę-Ciebie też bardzo,bardzo lubiem :1luvu:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt sty 28, 2011 13:49 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

kotka doroty pisze:
Ależ Pomponku,nie do Ciebie łapki wyciągam :twisted: tylko do Stasia :1luvu:
Nie złośc się na Dorotę-Ciebie też bardzo,bardzo lubiem :1luvu:

:evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt sty 28, 2011 13:52 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia - Cizia na pokładzie. VIII cz. SAGI

:(
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]