Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:Maryś dziekuję za rozmowę![]()
i przepraszam że mnie tak dusiło
ucałuj cała gromadke ode mnie
Hannah12 pisze:Pada,pada, pada
a na dodatek sąsiedzi dwa piętra wyżej robią duży remont.
Usuwają jedną ścianę, wymieniają rury itp.
Haker zestresowany.
Pysia i Javicia stosują metodę, a wiercą, walą to trzyba sie wyspać bo może być jeszcze gorzej![]()
A jak oni skończą, to chyba zacznie się remont w kolejnym mieszkaniu w moim pionie, które parę dni temu zmieniło właściciela.
Po 23 latach sąsiedzi z ostatniego pietra wyprowadzili się.
Dzieci wyfrunęły i niestety na emeryturze nie byli wstanie utrzymać tak dużego mieszkania.
Kociara82 pisze:oj, tak ich prosze nie karac, pse paniMary, jak mozesz!A ty nigdy nie kaprysisz przy jedzeniu? Nawet jak ci dadza cos, czego nienawidzisz?
Hannah12 pisze:Pada, a za chwilę muszę znowu wyjść na ten chłód i deszcze![]()
Mru_-Javcia śle buziaki i mówi, że chodzenie po stołach jest super,
a kapryszenie przy jedzonku to normalna sprawa.
Jak nie pasi to co w misce, to należny wymownie spojrzeć na Dużą.
Moja zawsze ulegnie i da coś jeszcze.
J
Hannah12 pisze:Słoneczko chcemy, bardzo chcemy.
Idę sobie w siną dal
Kociara82 pisze:Ineczka czarodziejka
MaryLux pisze:Kociara82 pisze:oj, tak ich prosze nie karac, pse paniMary, jak mozesz!A ty nigdy nie kaprysisz przy jedzeniu? Nawet jak ci dadza cos, czego nienawidzisz?
Ale niechby one się zdecydowały raz na jutro, co lubią, a czego nie. A te gady raz kochają Bozitę z rybką, a następnym razem Bozita jest błeeeeeeeeeeeeee
Avian pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:oj, tak ich prosze nie karac, pse paniMary, jak mozesz!A ty nigdy nie kaprysisz przy jedzeniu? Nawet jak ci dadza cos, czego nienawidzisz?
Ale niechby one się zdecydowały raz na jutro, co lubią, a czego nie. A te gady raz kochają Bozitę z rybką, a następnym razem Bozita jest błeeeeeeeeeeeeee
Ale jak raz jest Bozita z rybką, to następnym razem już nie może być przecież![]()
Ile można jeść to samo???![]()
Gagat zdziwiony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 8 gości