I to razem z Hanią

Tosza - Franek nie jest brzydki...jest oryginalnie umaszczony - ma takie fajne pręgowanie

Jest trochę "żylasty" - ale najważniejsze, żeby był zdrowy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Andrzejek w swoim domu![]()
![]()
I to razem z Hanią![]()
Tosza - Franek nie jest brzydki...jest oryginalnie umaszczony - ma takie fajne pręgowanie![]()
Jest trochę "żylasty" - ale najważniejsze, żeby był zdrowy
Bakeneko pisze:my też nie potrafimy szukać domów, pomagają nam znajomi, a tak naprawdę szukanie domów to.... bezkres czekana... na telefon, na sms, maila a na końcu obawa, czy aby na pewno dobrze wybraliśmy, czy wszystko będzie ok, no bo przecież kawał troski i kochania przelewamy na naszych podopiecznych, a rozstania przynajmniej dla mnie to istny koszmar...bo przecież tyle razem przeszliśmy..... eh
anita5 pisze:Nie chciałam jakoś wcześniej pisać...
Teraz mam wielką nadzieję, że się ułoży.
Dziś zawieźliśmy Andrzejka do jego domu, razem z Haneczką. Zamieszkali w Krakowie w bardzo fajnej rodzinie. Mają piękną, dobrą opiekunkę.
Jutro napiszę więcej, dziś tylko chciałam poinformować wszystkich, którzy Andrzejkowi kibicowali i pomagali.
Serdeczne dzięki za wszystko.
anita5 pisze:Jedno już mogę napisać - Andrzejek spał z Dużymi w łóżku i ma opiekę najlepszą pod słońcem.
anita5 pisze:Jedno już mogę napisać - Andrzejek spał z Dużymi w łóżku i ma opiekę najlepszą pod słońcem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 29 gości