no to pojechał mój Szylkrecik malutki mruczący...
już za nią tęsknię, ale tym razem intuicja mówi mi, że to dobry Dom i że powinnam się cieszyć - więc staram się bardziej cieszyć niż tęsknić
pani mniej więcej w moim wieku, chyba singielka
(przynajmniej w umowie napisała, że mieszka sama;) no ale niby zawsze można mieć faceta tylko na dochodne - przynajmniej może taki będzie miał obiekcje przed rozrzucaniem skarpetek i zostawianiem podniesionej deski w kiblu
), obeznana w kotach

, nie zniechęciło jej to, że Mała ze strachu zwiała mi z rąk w najciemniejszy kąt
(uprzednio podrapawszy mnie w cycki
)... nie wiem, kiedy będą pierwsze relacje, ale mają być i mam nadzieję, że Lusia zrobi dobre pierwsze wrażenie...
a Maciuś jest bezczelny

wiecie już, że wskakuje na kolana wszystkim moim Gościom, nie tylko zakoconym - dziś był uprzejmy wskoczyć Lusinej Dużej, i to dosłownie natychmiast po tym, jak usiadła

dobrze, że też kociara
tegoż samego Maciusia miałam ochotę w ciągu dnia ubić, ponieważ zlał się na stojąco na ścianę tuż po wielkim sprzątaniu w łazience, oczywiście dostało się i pod pralkę, więc znów musiałam ostatkiem sił ją odsuwać... winien był tym razem bezsprzecznie on - ponieważ
natenczas siedziałam w wannie i widziałam
dzisiaj pojawiam się wyjątkowo jak na mnie wcześnie

, chyba raz w życiu pójdę spać o normalnej porze... to jest okropne, non-stop takie zmęczenie jak po ciężkiej fizycznej pracy, chociaż w rzeczywistości nie robię prawie nic

no dobrze, dzisiaj przez ponad cztery godziny sprzątałam, ale to jest ewenement, zwykle większość doby przesypiam, a i tak po kilku godzinach od wstania z łóżka już padam
czy można czuć się jeszcze gorszym śmieciem niż ja obecnie
...?
wszelkie wstawki muzyczne mile widziane 
, ja też z wielką przyjemnością mogę różne rzeczy wrzucać, a zainteresowania muzyczne mam chyba dosyć rozległe

dziś mam ochotę na smęcący Ryśkowy Dżem, zastanawiam się tylko, czy nie za bardzo boli mnie głowa na słuchanie muzyki

?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]