CoToMa pisze:Chciał mi pożreć moją smażoną kapustkę, ale się nie dałam.
Dostał tylko talerz do wylizania
Sumienia nie masz...
Moderator: Estraven
CoToMa pisze:Chciał mi pożreć moją smażoną kapustkę, ale się nie dałam.
kristinbb pisze:CoToMa pisze:Chciał mi pożreć moją smażoną kapustkę, ale się nie dałam.
Sumienia nie masz...![]()
CoToMa pisze:kristinbb pisze:CoToMa pisze:Chciał mi pożreć moją smażoną kapustkę, ale się nie dałam.
Sumienia nie masz...![]()
Przepraszam bardzo, ale to on nie ma sumienia, ostatnio mój obiad skonsumował, wredota jedna
CoToMa pisze:Dzisiaj Gryzzli przyszedł do mnie ze zdobyczą w pyszczku. Wyciągnęłam rękę, a on mi na niej położył małe zwierzątko. Jeszcze się cieszył, że je wzięłam. Pewnie pomyślał, ze głodna jestem.
pixie65 pisze:CoToMa pisze:Dzisiaj Gryzzli przyszedł do mnie ze zdobyczą w pyszczku. Wyciągnęłam rękę, a on mi na niej położył małe zwierzątko. Jeszcze się cieszył, że je wzięłam. Pewnie pomyślał, ze głodna jestem.
![]()
![]()
![]()
Skarżysz się tutaj, że Ci Kajtek obiady wyjada - Gryzzli przeczytał i postanowił Cię dożywiać....
- następny mój faworyt. Przez to moje nadrabianie zaległości Zuzia głoduje - muszę ja nakarmić, bo ogłosiła strajk posterylkowy 
gattara pisze:
Mam dziwną słabość do puszystych kotów w tym kolorze, nie wiem czemu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 122 gości