Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:trawa11 pisze:Po dłuzszym namysle ,postanowiłam z wielkim żalem oddac wszystkie koty,te które ukradłam![]()
![]()
grzeczna dziewczynka![]()
śpieszę donieść, że Szczypiory wbrew groźbom jeszcze żyją. W drodze powrotnej postanowiłam dać im jeszcze szansę. Ale gdy weszłam do domu zobaczyłam, że moje pluszowe magnesy lodówkowe leżą w miskach z wodą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na razie znikam, idę zarżnąć
zaraz wracam
Kociama pisze:Femka pisze:trawa11 pisze:Po dłuzszym namysle ,postanowiłam z wielkim żalem oddac wszystkie koty,te które ukradłam![]()
![]()
grzeczna dziewczynka![]()
śpieszę donieść, że Szczypiory wbrew groźbom jeszcze żyją. W drodze powrotnej postanowiłam dać im jeszcze szansę. Ale gdy weszłam do domu zobaczyłam, że moje pluszowe magnesy lodówkowe leżą w miskach z wodą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
na razie znikam, idę zarżnąć
zaraz wracam
Femka jak je zarżniesz to ja sie powieszę![]()
Szczypiory lece z odsieczą
Femka pisze:o nie nie
Kociamko, jak masz do nas przylecieć, to ja Szczypiory oszczędzę
wolałabym od Ciebie nie oberwać![]()
wpadaj na dobrą herbatkę i grochówkę![]()
Szczypiory czekają całe i w komplecie
Kociama pisze:co to to ni![]()
Po grochówce móm gacie z trómbkóm![]()
Tak naprawdę to ja nie bije dobrych Ludzi
A Tobie predzej opuncja na dłoni wyrosnie bo nie wierze zebys Kociastym krzywdę zrobiła![]()
Sciskam Was mocno
od kiedy Was znam to jakos mi twarozek ze szczypiorkiem trudno przez gardło przechodzi![]()
A trawy to tez chyba nie bedę kosic latem :wink:
moś pisze:FEmka, szczypiory ci wykradziono na szylkretkach- życzliwa
Femka pisze:moś pisze:FEmka, szczypiory ci wykradziono na szylkretkach- życzliwa
o żeszszsz, Kalair kradziocha
kalair pisze:Femka pisze:moś pisze:FEmka, szczypiory ci wykradziono na szylkretkach- życzliwa
E tam..Tu jest taki twórczy wątek, człowiek się tyle uczy...![]()
Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:moś pisze:FEmka, szczypiory ci wykradziono na szylkretkach- życzliwa
cóś siębardzo pojętna zrobiłaś ostatnio, droga blądynko
kalair pisze:Femka pisze:kalair pisze:Femka pisze:moś pisze:FEmka, szczypiory ci wykradziono na szylkretkach- życzliwa
cóś siębardzo pojętna zrobiłaś ostatnio, droga blądynko
Ehhh, Femciu...no jak to blądynka..![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości