I jasne - bedzie bardzo źle. Krew bedzie jasna, albo jakaś inna - ale zła oczywiście . A wynik, tak, jak ostatnio całkiem, całkiem.
Kciukasy za pobieranko !
Mają rację Dorciu!! Nie ma co na zapas panikować!!
A od tej chwili aż do momentu zdania relacji z badań kciuki bardzo bardzo mocno zaciśnięte!!
Dobrze, że wreszcie możesz zrobić te badania...
Ucałuj malucha od ciotki
jesteśmy PO Książe Lulejko był bardzo grzeczny ja też... w koncu jak sie ma łapy jak u słonia i żyły jak postronki to jakie mogły być problemy może wieczorkiem już bedą wyniki...
kciuki bardzo bardzo potrzebne..chociaz pewnie co ma byc to bvędzie ...czyli zdrowy symulant do roboty go...
niestety osłuchowo nie jest tak fajnie ,zdaje się ze ten katar zalewajacy mu oczy przechodzi w inne partie...
mały był bardzo głodny ,dostała jeszcze w lecznicy recavery ,jadł z apetytem....
dziennie wydaje w lecznicy na jego papu 19.50 .... bo recavery 12 i 7.50 conva....a jeszcze te inne żarełko ...łomatko niech on juz bedzie zdrowy
Dorciu kciuki masz silne i nieustające Ale masz rację co ma być to będzie... Gdyby tak za każdego kciuka Tyciak zdrowiał to już chłopak miałby zdrowie na najbliższych kilkanaście lat...
Ja jestem laikiem co do chorób kocich (walczę tylko z alergią mojego jednego futra) , powiedz mi jakie są podejrzenia?
A może lepiej nie?! Może lepiej nie wywoływać wilka z lasu i nie gdybać
Oby wyniki były wieczorkiem i żeby się okazało, ze to nic poważnego tylko cholernie upierdliwego. A zaraz potem żeby Tyciak zaczął na dobre zdrowieć!!
Ucałowania i moc dobrych myśli dla was
z tą odwagą to różnie bywa.... ale dziękuje piknie.... musialam przetrzymać Tyciaka w łóżku dłużej..bo to niestety naczczo..ale wcale nie było to niemiłe..takie wylegiwanie do gopdz.9
ciesze się tak bardzo jak to tylko mozliwe,oczywiście jest nić niepokoju i badania mamy powtórzyc za jakis czas...ale jestem szczęsliwa..
dostał Convenie,nastepna za dwa tyg. ..\
dostał tez LIZYNE ,5 kapsułek po pół dziennie....
nawet nie umiem wam określić jaka ulga....
ale Tyciak osowiały ,bolą oczka ktore znów ropieją...generalnie czuje się żle i cały czas spi..
może jak zacznie działac antybiotyk....oby tylko zadziałał.
w przyszłym miesiącu wchodzimy znów z Interferonem ,wetka chciała już..ale nie to poprostu już zaduzooo.......