B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 21, 2007 11:29

Kasia nic sie nie bój - najwyżej jak nie bedziesz sobie dawała radę to odejdziesz
a ile złapiesz wcześniej doświadczenia - tego nikt Ci nie odbierze 8)
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro lut 21, 2007 11:41

staram sie tak myslec :oops: ale szczerze mowiac poprostu sie cholernie boje :oops: Moze to tez wpływ tego ze od trzech dni oka z nerwow nie zmruzyłam,jestem tak zestresowana ze nic nie jem,pije tylko wode,ponadto spac nie moge :oops: to chore jakies :roll: I nie znam sposobu jak sobie z tym poradzic :crying: Izo chyba pomoglo :twisted: :roll:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro lut 21, 2007 19:33

To pomogło, co było na PW- JME? Jeśli tak, to tylko się cieszyć...tylko wiesz...potem dzieją się kolejne dziwne rzeczy, na które człowiek ma minimalny wpływ :P Dziś dostałam zaproszenie od nowej szefowej mojej kuzynki na kawę do jakiegoś fajnego lokalu...chce mi podziękować za dobrego pracownika 8O Świat zwariował :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw lut 22, 2007 8:18

IzaA może własnie świat zmierza ku normalności :roll:
trzymaj sie Kasiu i nos do góry :ok:

czarna.wdowa

Post » Czw lut 22, 2007 8:23

dzis kolejna srednio przespana noc,choc tym razem wzielam hydroksyzyne i zasnelam po kilkunastu minutach,Jestem troche spokojniejsza 8)

kasia essen

Post » Sob lut 24, 2007 22:37

Ciesze sie 8) w poniedziałek albo najpozniej we wtorek dojdzie paczka z domkiem wiklinowym 8) ciesze sie strasznie jakbym to ja sama miała w nim spac,,, :roll:

Stwierdziłam ze mi odbiło,bo od dawna nie kupiłam nic sobie tylko wiecznie kotom 8)
Napisałam emaila do niemieckiego dystrybutora acany i ,,przysla mi probki 8) Jak sie skonczy sanabelle to zamowie dwa worki 4 kg acany,wtedy przesyłak bedzie gratis 8) no i jakas odmiana im sie nalezy po zjedzeniu 20 kg sanabelle :D
Potem bedzie leonardo 8)

Maja chyba z kazdym dniem kocha mnie mocniej,przyłazi na biurko,opiera łapki na moich kolanach i miauczy :roll: gada do mnie :roll: I coraz bardziej mi ufa,dzis obcinałam jej pazury to nawet nie pisneła a jak to robiłam 3 tygodnie temu to darła sie jak opetana :roll:
Jutro tzeta urodziny,na szczescie udało mi sie utrzymac w ryzach pieczace sie ciasto drozdzowe i tylko troche wyrosło poza forme :oops: to znaczy wyplyneło 8) zrobiłam tez babeczki i sernik 8)
Dzis wzieło mi sie na porzadki i postanowilam umyc schody na klatce schodowej,nie zauwazyłam kiedy baks wyszedł,,nagle słysze ze sasiedzi na gorze smieja sie i zachwycaja czyms,ojj so suess, do kogo nalezy ten kociak,ojej pewnie sie zgubił :roll: ide na gore i krzycze to moj to moj :oops: ! baks stał pod drzwimi sasiadki drac sie niemilosiernie,i skrobiac w drzwi,,strona dobra szkoda ze dwa pietra wyzej :twisted: oczywiscie musiałam odpowiedziec na szereg pytan dotyczacych kotow :wink: a baks po spotkaniu z obcymi do konca dnia jest grzeczny i nie zbliza sie do drzwi,,tak na wszelki wypadek :wink:

kasia essen

Post » Sob lut 24, 2007 23:02

i dwie fotki ktore maja cos w sobie,,

Obrazek

Obrazek

kasia essen

Post » Nie lut 25, 2007 14:40

jaki pysiak! no nie no, kasia, jak by nie było, koty masz super. a swoją drogą, nie uciekają na widok aparatu? :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Nie lut 25, 2007 17:44

Śliczne koty, śliczne foty i przyjęcie mniam, mniam 8) nie jem w poście słodyczy :( Acana zasmakowała?

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Nie lut 25, 2007 20:58

acany jeszcze nie jedli,producent dopiero w poniedzialek nam wysle
Urodzinki sie udały,jeszcze trzeba pozmywac :(
swoja droga nie poznalam kotow,,spały cały wieczor,grzecznie na drapaczku,maja przyszła tylko na chwilke sie pomiziac i dalej spanko,,

ale fredek mnie urzadził,,,zaczepił sie pazurem o hamak,i obkrecił tak ze go łapa bolała,zaczał krzyczec,lece do niego,otwieram klatke a tam wszystko obsrane na rzadko,,,z bólu i strachu,,goscie w tym samym pokoju a jakos musiałam posprzatac i wykapac upaprana w kupie fretke,,okna pootwieralismy,fretka i rzeczy do łazienki do prania,,,,dobrze ze goscie to rodzina i paru przyjaciół ktorzy tez maja zwierzeta wiec tylko martwili sie czy nic sie nie stało,,,ale miałam wieczór,,,

kasia essen

Post » Pon lut 26, 2007 8:45

biedny Fredziol :( pewnie się biedactwo przestraszyło :( :(
Wszystkiego najlepszego dla TŻta :torte:

czarna.wdowa

Post » Pon lut 26, 2007 8:47

fredziol biedny,potem był nad wyraz grzeczny 8) a juz po dwoch minutach po kapieli szalał jak torpeda w drugim pokoju :roll:

dziekujemy za zyczenia :D :D przekaze 8)

kasia essen

Post » Pon lut 26, 2007 9:48

Spóźnione życzenia dla TŻ wszystkiego najlepszego ,zdrowia i wiele radości :D
Biedny fredziol i Ty :( ale dobrze ,że masz takich wyrozumiałych przyjaciół.
Czytałam o wędrówce Baksa a to bohater :wink:

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Pon lut 26, 2007 10:17

dziekuje serdecznie przekaze 8)
Fredziol własnie biega mi po pokoju przewracajac wszystko,kradnac co moze ukrasc,gryzie mnie w nogi i ucieka :twisted: chyba juz doszedł do siebie po wczorajszym 8)
Baks widocznie nie przejał sie zbytnio wycieczka na klatke schodowa i widokiem grupy sasiadow,bo własnie stoi pod drzwiami i wyje,,,,
a sasiadka powiedziała ze ona nie wiedziała ze my mamy koty 8O nie wierze ze tego nie słychac jak sie baks wydziera pod drzwiami,,Maja sie patrzy na niego z politowaniem :roll:

kasia essen

Post » Pon lut 26, 2007 10:21

może sąsiadka myśli że to Wy wydajecie takie dźwieki :lol: :lol:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]