Usiu, to super wiadomości od Ciebie, tak trzymaj Malutka

Miau, dziękuję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Pibon, kto wie, kto nasłał tę norniczkę na Twoją ścieżkę....może właśnie Fredzio?
![]()
Usiu, to super wiadomości od Ciebie, tak trzymaj Malutka![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, dziękuję![]()
![]()
jestem po śniadanku: sosikowo-saszetkowo-chrupkowym. Tak, duża ma nadzieję, że już niedługo zamieszkam w jej domku....I Wszystkim życzę spokojnego i zdrowego dania. Łacia
MB&Ofelia pisze::201461 dla Usi, niech się dalej dobrze trzyma kocinka.
dla Łateczki - na apetyt.
Idla reszty kotków.
U nas dzisiaj kocio leniwie - znaczy się pobalkonowały, zjadły, drzemią.
madrugada pisze:Anna2016 pisze:Pibon, kto wie, kto nasłał tę norniczkę na Twoją ścieżkę....może właśnie Fredzio?
![]()
Usiu, to super wiadomości od Ciebie, tak trzymaj Malutka![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, dziękuję![]()
![]()
jestem po śniadanku: sosikowo-saszetkowo-chrupkowym. Tak, duża ma nadzieję, że już niedługo zamieszkam w jej domku....I Wszystkim życzę spokojnego i zdrowego dania. Łacia
Niech nadzieja się spełni![]()
![]()
Anna2016 pisze:MB&Ofelia pisze::201461 dla Usi, niech się dalej dobrze trzyma kocinka.
dla Łateczki - na apetyt.
Idla reszty kotków.
U nas dzisiaj kocio leniwie - znaczy się pobalkonowały, zjadły, drzemią.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, dostałam nową budkę-kartonik bo w nocy ma padać...zajrzałam ostrożnie tylko, ale nie weszłam cała![]()
![]()
![]()
Łacia
Anna2016 pisze:Miau, a ja już wtorkowo, życzę Wszystkim dobrego dnia, miłego, nie za gorącego ale i nie bardzo mokrego, zdrowegoNiewiele w nocy padało, rano pod gęstymi krzakami było sucho, ufff. Zjadłam ładnie pół tacki animondy renal i popiłam. Duża mówi, że już ma dość tych krzaków i żebym albo wracała do ogródka albo właziła do transporterka a ja ani jedno-ani-drugie, tylko krzaki
. Jeże nadal nas odwiedzają i.....robią qpy w miejscu w którym jedzą
brudasy
![]()
Ł.
Anna2016 pisze:Miau, a ja już wtorkowo, życzę Wszystkim dobrego dnia, miłego, nie za gorącego ale i nie bardzo mokrego, zdrowegoNiewiele w nocy padało, rano pod gęstymi krzakami było sucho, ufff. Zjadłam ładnie pół tacki animondy renal i popiłam. Duża mówi, że już ma dość tych krzaków i żebym albo wracała do ogródka albo właziła do transporterka a ja ani jedno-ani-drugie, tylko krzaki
brudasy
![]()
Ł.
Nul pisze:Anna2016 pisze:Miau, a ja już wtorkowo, życzę Wszystkim dobrego dnia, miłego, nie za gorącego ale i nie bardzo mokrego, zdrowegoNiewiele w nocy padało, rano pod gęstymi krzakami było sucho, ufff. Zjadłam ładnie pół tacki animondy renal i popiłam. Duża mówi, że już ma dość tych krzaków i żebym albo wracała do ogródka albo właziła do transporterka a ja ani jedno-ani-drugie, tylko krzaki
brudasy
![]()
Ł.
Łateńko, też Ci dobrze życzymy! Miau!
brudasy
![]()
Ł.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości