czitka pisze:Taaaa...bardzo kochane![]()
Kolejny kochany...
Okupacja tarasu trwa. Kto to?![]()
Oczywiście głodny
Podobny do Obcia. Obciu był wyjątkowy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Taaaa...bardzo kochane![]()
Kolejny kochany...
Oczywiście głodny
Moli25 pisze:czitka pisze:Taaaa...bardzo kochane![]()
Kolejny kochany...
Oczywiście głodny
Podobny do Obcia. Obciu był wyjątkowy
Ziemosław pisze:Nie smuć się. Masz rękę do wszystkiego, i do kotów, i do roślinek, i do ludzi
izka53 pisze:dzięki Beatka za wiadomość - już się martwiłam, bo z drugiej strony też zadnej wieści. Albowiem "tygrysy" podróżowały ode mnie do Beaty do Berlina, za pomocą męża mojej wnuczki, tej co też Czitka własnołapną dedykację złożyła![]()
Powiedz jeszcze ile wpłaciłaś na PS za książeczkę - ja wiem, ale powiedz sama.
czitka pisze:Cieszę się, że tygrysy dotarły już do lucas 2014, pewnie głodne i wystraszone po podróży, ale im to przejdzie, one domoweBiegną jeszcze od poniedziałku do enig, mam nadzieję, że nie zabłądziły i niebawem znajdą swój nowy, bezpieczny dom!
A ja jednemu dzikiemu tygrysowi w kolorze czarnym tłumaczę od dłuższego czasu, żeby przestał chować się za drzewa, pod szmaty, pokazywać tylko kawałek ogona albo jedno oko, ale dalej idzie w zaparte. I jak takiego dzikusa komuś wydać razem z Paśkiem?![]()
Nie będę za dzikim zwierzem latać z miską po ogrodzie, znudziło mi się. Albo je na progu tarasu, albo będzie głodny![]()
Wysikać się w kuwecie w łazience chyłkiem to potrafi, a zjeść nie? Miska stanęła po drodze do kuwety. Kolejność dowolna.
Jak nie poskutkuje, to wstawię miskę do kuwety![]()
Da się?
Da. Pasiek pilnuje, żeby się jej krzywda nie stała i bardzo słusznie
Wiem, mam sobie umyć drzwi tarasowe. Maniana![]()
ser_Kociątko pisze:Czituś ja wiem, że robisz masę roboty, ale gdzieś mi umknęło, Brat kastrowany? Bo może dlatego on tak lata...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 48 gości