Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK 88!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 24, 2016 22:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

isabell36 pisze:cudna Pola w bucie :1luvu:

Tylko co ona ma do tych butów ? Podoba jej się "zapach " moich nóg po wielogodzinnym chodzeniu w butach ?
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Sob gru 24, 2016 22:32 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Nic idę spać bo zmęczona jestem.
Dobrej nocki. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 25, 2016 5:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Witam w ten pierwszy świąteczny dzionek ! :)
U nas tradycyjnie bożonarodzeniowo od wczoraj leje deszcz, W nocy nabrał na sile i leje jak z cebra pukając wściekle w parapet. Jeszcze dzis i jutro wolne a pojutrze powrót do rzeczywistości i problemów dnia codziennego. Jak to mówią miło było ale się skończyło.
Ale nie wybiegajmy w przyszłość i cieszmy sie dniem dzisiejszym, rodzinom i bliskością kotełków, Mam nadzieję ,że wigilie minęły spokojnie, prezenty rozdane i wszyscy zadowoleni.
Życzę wszystkim miłego, spokojnego i pogodnego dnia mimo nie ciekawej aury na dworze. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 25, 2016 7:36 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

No właśnie, masz dwa dni i się ciesz :kotek:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 25, 2016 8:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:To miałaś udany wieczór

Tak . Najadłam się i jeszcze śledzika pod pierzynką dostałam na wynos.

będziesz spała w tej pięknej pościeli ze śledzikiem? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 25, 2016 8:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:Cała pościel .

Obrazek

a gdzie można taką kupić?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Nie gru 25, 2016 8:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 25, 2016 8:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:Witam w ten pierwszy świąteczny dzionek ! :)
U nas tradycyjnie bożonarodzeniowo od wczoraj leje deszcz, W nocy nabrał na sile i leje jak z cebra pukając wściekle w parapet. Jeszcze dzis i jutro wolne a pojutrze powrót do rzeczywistości i problemów dnia codziennego. Jak to mówią miło było ale się skończyło.
Ale nie wybiegajmy w przyszłość i cieszmy sie dniem dzisiejszym, rodzinom i bliskością kotełków, Mam nadzieję ,że wigilie minęły spokojnie, prezenty rozdane i wszyscy zadowoleni.
Życzę wszystkim miłego, spokojnego i pogodnego dnia mimo nie ciekawej aury na dworze. :1luvu:

u nas wczoraj było tak ładnie biało, jak jechaliśmy wieczorem padał snieg i myślałam ,ze tak zostanie, a tu od rana leje deszcz :placz: :placz: :placz:
Obrazek

mir.ka

Post » Nie gru 25, 2016 9:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Ewa L. pisze:Pola jako kot w bucie. :twisted:

Obrazek

:ryk:
Ale fajne zdjęcie
Pola tez chce wyjsc z Tobą np na spacer :ryk:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 25, 2016 9:05 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

A Zuzia ma najpiękniejsze Kocie oczy jakie widziałam :oops:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 25, 2016 11:06 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:
MaryLux pisze:To miałaś udany wieczór

Tak . Najadłam się i jeszcze śledzika pod pierzynką dostałam na wynos.

będziesz spała w tej pięknej pościeli ze śledzikiem? 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Nie . Ja mam swoja kołderkę i śledzik ma swoją pierzynkę. :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 25, 2016 11:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Cała pościel .

Obrazek

a gdzie można taką kupić?

Pewnie w sklepie .......a tak na poważnie to nie wiem bo dostałam ją od rodziców na urodziny.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 25, 2016 11:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Witam w ten pierwszy świąteczny dzionek ! :)

u nas wczoraj było tak ładnie biało, jak jechaliśmy wieczorem padał snieg i myślałam ,ze tak zostanie, a tu od rana leje deszcz :placz: :placz: :placz:

U nas od wczoraj padał deszcz a wieczorem i w nocy to już lało na całego.
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 25, 2016 11:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

mir.ka pisze:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Moja śliczna :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek

Ewa L.

Post » Nie gru 25, 2016 11:13 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia po raz 39 i PIJAWEK

Potwerdzam - Wczoraj na Slasku bylo bialo a teraz ... leje ;/

Swiateczne miziaki dla kotelkow
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

[poprzednia][następna]