Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kotimont pisze:Skoro mały potrafi odsyczeć i wrąbać ukradziony stek to on tylko na małego wygląda
Zachowanie Igi, tfu, Stelli jest jak najbardziej prawidłowe.
Trwa próba sił.
Mały przypomina naszą Miki. Z maluśkiego kotka stała się ogromnym i żarłocznym kociszczem. Największym z całej bandy.
Stella wie, co robi![]()
To ona czuje się zagrożona, mały nie. Zresztą on sobie dobrze radzi.
Mała Miki zdobywała sobie terytorium kawałek po kawałku, bez broni, była jak potop szwedzki.
Gryzła zestresowanego Diabła w kark. Nie pozwalaliśmy jej na to i za każdym razem była zdejmowana i napominana.
Próbowała walczyć o przywództwo i pewnie zdobyłaby je.
No, ale Tereska temu zapobiegła.
Dała smarkatej do zrozumienia, że ona sobie nie pozwoli na gryzienie i wyjadanie z miski.
Za każdym razem Miki żałowała, kiedy podeszła za blisko do jedzącej Tereski. Był syk i łomot. Wreszcie nauczyła się, że Tereski się nie odgania.
Diabła i Igę muszę wciąż wspomagać i czekam z nimi przy michach zanim nasyca pierwszy głód. Kiedyś żarłoczny kotfur sykiem odganiał je od własnych misek, albo i łapą. Teraz tylko łypie czy patrzę i strasznie nie lubi słówka "nooo!"
Wydaje mi się, że to Stella bardziej potrzebuje wsparcia niż Alfik.
Kiedy Duży wróci już z pracy, może dobrze by było podrzucić mu pingwinka. Wtedy Ty bawiłabyś się tylko ze Stellą, żeby mała miała namiastkę tego, co było kiedyś i Ciebie tylko dla siebie choć trochę, bez obecności mazgaja...
Kotimont pisze:O, podoba mi się zdecydowane zachowanie Stelli![]()
Bardzo dobrze, że macie czas dla siebie. I o barankach dziewusia nie zapomniała![]()
Ucieszyło mnie, że Stella nie jest bierna i wlała małemu. Niech czuje respekt przed królową
Podejrzewam, że Alfik będzie dużym kotem. Ale kocury chyba na ogół są spokojniejsze. Choć zdarzają się też dranie![]()
Stella na pewno będzie Ci wdzięczna za wspieranie.I pomoc w wychowywaniu młodego.
Swoją drogą dobrze jest kiedy kocury znają swoje miejsce w stadzie
klaudiafj pisze:Hej hejmusi być do d.. żeby potem bylo cudownie
gorzej nie będzie i.to najważniejsze:) juz tylko lepiej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1480 gości