Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA str 60

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 01, 2016 12:07 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Pixiorku, zszedłeś juz z Dużej ?
:201461
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sty 01, 2016 12:37 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Tak tak zlazłem.... poszła się myć, najwyza pora! Ja w tym czasie przeszkoliłem młodą jak ma Tatuśkowi życie umilić ... zdolna bestia... nawet nie wiedziałem że tak potrafi... wparowała Tatuśkowi prosto w Sushi... rozwalajac caly sos sojowy po kanapie :D Zrobiła taki piękny skok że byłem z niej dumny :D Moja szkoła!
Pancia coś gadała o wołowym mięsku.... coś czuję że może i ja sie załapię na ładny kąsek....

Idę teraz poleżeć z Nicią w ostatnim pokoju, tam nam duzi zorbili na biurku dwa legowiska... mamy własna "sypialnie" :D TYlko mloda czasami jak male dzieko sie wpycha na 3go...

Buziaki dla moich fanów. Pixie.
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt sty 01, 2016 12:48 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

:twisted: chyba byśmy mieli wspólny język w zabawie, ekhm zabawie, duza mowi ze jak sie bawię to czasami demon we mnie wstępuje i musi mnie zganiać, komputer potrafię wyłączyć, w obiad wejść, wiec dobrze ze wylała ten sos, pewnie duzo sprzątania maja hihi :twisted:
Fuks rozrabiaka
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 01, 2016 12:49 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Jakie macie plany na dzis ? :201461
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 01, 2016 12:55 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Tu pixie - maja zabawy hmm znaczy oni godaja ze maja sprzatania ze hohoh... a rogowka bylaa czysczona w pazdzierniku i podobno przez nas zas nadaje sie do czyszczenia... ja tam nic nie wiem... :P A oni chca zasdzzwonic po pana z odkurzaczem...P.

a my dzis obiadkowo, musze zrobic te buleczki do burgerow, potem zmielic wolowinke... na 17 jedziemy do babci M. na Noworoczna kawe, jak co roku... ale duza jeszcze przez 15 min sobie polezy na kanapie z ksiazeczka o kotelach.... :)
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pt sty 01, 2016 13:23 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Dziewczyny, ja chyba przez Wasze rozmowy też zrobię te bułeczki :roll: patrzę na przepis i wszystkie składniki mam, a mleko trzeba szybko zużyć bo ma krótki termin trwałosci, więc...

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Pt sty 01, 2016 13:39 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

KatS pisze:Dziewczyny, ja chyba przez Wasze rozmowy też zrobię te bułeczki :roll: patrzę na przepis i wszystkie składniki mam, a mleko trzeba szybko zużyć bo ma krótki termin trwałosci, więc...

Kasiu rób! Wg mnie ciut za mało maki jest, ale podsypuj sobie jak bedziesz wyrabiać ciasto :ok: naprawdę fajny przepis
Ja nie mam czosnku, zrobiłam z serem i delikatnie posypałam oregano :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 01, 2016 13:41 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Zrobię tak bardziej na wieczór. Nawet czosnek mam, pietruszkę wprawdzie tylko suszoną, ale chyba też da radę.
Pięknie wyglądają w tej serowej wersji!

KatS

Post » Pt sty 01, 2016 13:44 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

KatS pisze:Zrobię tak bardziej na wieczór. Nawet czosnek mam, pietruszkę wprawdzie tylko suszoną, ale chyba też da radę.

Pamiętaj zeby to ciasto leżakowało z 2 godziny (największy ból, bo ja jestem raptus i lubie wszystko szybko i na juz)
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 01, 2016 13:48 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Cześć Noworocznie !
My też wszyscy pospaliśmy do 11 i po śniadanku 12 godz. :mrgreen: siedzimy przy dobrej herbatce. Takiego smaka mi zrobiłyście tymi bułeczkami :roll: Ja bym zrobiła ale nie mam drożdży, więc jutro się zabiorę.
Noworoczne śniadanko Migotki
Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt sty 01, 2016 13:49 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Migotko, smacznego kochanie!

ja tez lubie szyneczkę, ale dostaje od wielkiego dzwonu, ciagle słyszę ze sól sól sól, dobrze ze filecika pokroiła dzis duza, bo juz mnie zeby od suchego bolą
Moli
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 01, 2016 13:57 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Moli25 pisze:
KatS pisze:Zrobię tak bardziej na wieczór. Nawet czosnek mam, pietruszkę wprawdzie tylko suszoną, ale chyba też da radę.

Pamiętaj zeby to ciasto leżakowało z 2 godziny (największy ból, bo ja jestem raptus i lubie wszystko szybko i na juz)

Ja też lubię na szybko ale lubię również minimum wysiłku :oops: więc niech sobie leży, gorzej jakbym te dwie godziny musiała się nim zajmować ;)

KatS

Post » Pt sty 01, 2016 13:59 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Tadam!
Obrazek
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 01, 2016 14:00 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Cudne! :1luvu:
No to smacznego!

KatS

Post » Pt sty 01, 2016 14:24 Re: Pixie, Dixie [*], Coco i Nitka, Leczymy Coco, ZDJECIA st

Moli25 pisze:Tadam!
Obrazek

Smaka narobiłaś i chyba pójdzie syn drożdży szukać tzn otwartego sklepu. Jak im pokazałam Marty bułeczki to chętnie pójdą :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia][następna]