Moderator: Estraven
Moli25 pisze:Ale macie kiepskie atrakcje kochana![]()
Wczoraj oglądaliśmy zdjecia z Waszego pobytu i nas i musze Ci powiedzieć ze Fuks juz jest dorosły![]()
Byk!
klaudiafj pisze:Hej Mirko
Nie jedź z Elenką do weta. Moja Kitusia ma co chwilę z okiem to samo. Weź wacik i namocz go ciepłą wodą, oko przetrzyj tak żeby wylac ciutkę tej wody (kroplę, dwie) do oczka i delikatnie przetrzyj. A potem suchym wacikiem ściągnij nadmiar wody z sierści i samo przejdzie.
Elenka mogła się przy myciu dzióbnąć włosem, czy jakimś paprochem.
Kitusi zawsze przechodzi po wodzie.
Pare razy byłam z tym u weta i zawsze mówił, że to może być właśnie ciało obce lub podrażnienie i jak po zwykłej wodzie przechodzi to nie trzeba nic robić.
Czasem z rańca Kitusia ma jedno oko właśnie prawie całe zamknięte i załzawione - wygląda to przeraźliwie, ale po przemyciu wodą oko jak nowe ;d Czasem nie od razu tylko tak w ciągu paru godzin
klaudiafj pisze:Oj no to Kitusia nie miała nigdy zapalenia spojówek bo zawsze jej przechodziło po przemyciu.
Biedna Elenka ze tak się boi. Fakt, w drodze od weta koty mniej wyją
U mnie na wątku jest zdj Tosi i Kitusi
Ja dziś przed chwila miałam cyrk z Tosia - upaprala się kupala i musiałam ją z m. kapac. A tak zimno.. a było tak ze Tosia chciała tak jak Marysia zrobić kupę na stojąco. Az sie pytałam Tosi co ona robi a ona jak Marysia stanęła jak świeczka, rękami trzymała się wysokiego boku kuwety i ciach.. wszystko nie takMarysia to nawet nogami staje na rantach kuwety - ech cyrki. Kupal wszędzie bo jeszcze rozdeptany przy zakopywaniu i rozniesiony po mieszkaniu. Myje się teraz Tosia przy kominku
ale była przerażona jak ja m trzymał w wannie
Rudzi
Gosiagosia pisze:Biedna Elenka a jaka przytulona do nogi męża.
Głaski dla koteczków i Kaji.![]()
FElunia pisze:Biedulka z tej Elenki. Trzymam kciuki za szybkie wygojenie się oczek!
MaryLux pisze::ok:![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], maeria89 i 919 gości