Dorota pisze:MaryLux pisze:Ja chcem takie baffki! Mru, powiedz, ile moja @ ma wysłać pieniążków!
Jaki kolor?
Korolowy. I powiedz Dużej, żeby powiedziała, ile pieniążków mam Ci wysłać.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:MaryLux pisze:Ja chcem takie baffki! Mru, powiedz, ile moja @ ma wysłać pieniążków!
Jaki kolor?
anulka111 pisze:NIE da sie- moja Smakusia zwiewa na klatke schodowa jak ma okazje- po prostu pilnujemarta696 pisze:jak oduczyć kotkę skakania na drzwi i wychodzenia na klatkę,macie jakieś pomysły ,muszę zamykać drzwi wejściowe na zamek bo inaczej już dawno by wyskoczyła na zewnątrz,w piątek o mało zawału bym nie dostała,no wybiegła na klatkę.na szczęście drzwi były zamkniętebo straszyc kota nie bede
Moze odstraszaczem wymalowac/sp[ryskac drzwi/
marta696 pisze:jak oduczyć kotkę skakania na drzwi i wychodzenia na klatkę,macie jakieś pomysły ,muszę zamykać drzwi wejściowe na zamek bo inaczej już dawno by wyskoczyła na zewnątrz,w piątek o mało zawału bym nie dostała,no wybiegła na klatkę.na szczęście drzwi były zamknięte
Alyaa pisze:Będziesz mógł biegać z piórkiem w pyszczku i straszyć Dużą, że upolowałeś ptaszka
Femka pisze:Kolorowych i pierzastych snów
Z pior ptactwa?Dorota pisze:Z piór!
Z piór!
Z piór!
Z piór!
Mam podusię taką pierwszy raz wżyciu.
I śpię na niej!
Duża chciała wypróbować, ale byłem pierwszy!
Na jej miejscu![]()
Mru
anulka111 pisze:Z pior ptactwa?Dorota pisze:Z piór!
Z piór!
Z piór!
Z piór!
Mam podusię taką pierwszy raz wżyciu.
I śpię na niej!
Duża chciała wypróbować, ale byłem pierwszy!
Na jej miejscu![]()
Mru
Gucio zainteresowany
Dorota pisze:(...)
A Norcię pogięło: leży w pojemniku na chleb.
Ja bym się nie zmieścił![]()
Mru
Femka pisze:Dorota pisze:(...)
A Norcię pogięło: leży w pojemniku na chleb.
Ja bym się nie zmieścił![]()
Mru
w piekarniach mają takie duże pojemniki, do których chyba byś się zmieścił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1464 gości