inga.mm pisze:gospodyni! gdzie jesteś?
O tej porze spać? pobudka!!!!
sie Ewa normalnie obija

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:To ja się na ten czas żegnam i idę spać.
Zuzieńka pod kaloryferkiem, Polcia w misce w wannie już śpią więc na mnie też czas.
to już ich do łóżka nie wpuszczasz?
dorcia44 pisze:Dzień dobry![]()
Ja mam wieczny problem z wąsami Tytka ,usypiam ,już mi błogo i fruu tulas na ryju i wąsy w nosie ,po spaniu .
mag828 pisze:inga.mm pisze:gospodyni! gdzie jesteś?
sie Ewa normalnie obija
Ewa L. pisze:inga.mm pisze:gospodyni! gdzie jesteś?
Jestem Inguś - jestem.
Nie śpię już od 7 bo jakiś debil zaczął mi pod oknami trawę kosić.![]()
![]()
inga.mm pisze:pod oknami służbowymi tez jakiś gość popierniczał na kosiarce. A już się cieszyłam, że głowa mniej mnie boli...
nie dość, że warczał, to jeszcze zapach koszonego zielska przyprawia mnie o mdłości.
Może jutro moja głowa dogada się z pogodą?
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:inga.mm pisze:gospodyni! gdzie jesteś?
Jestem Inguś - jestem.
![]()
ty to masz![]()
jak nie wiercenie to koszenie![]()
Ewa L. pisze:U mnie jeszcze jeden wierci i w całym ciele czuję wibracje a najbardziej w żołądku - dobrze że jeszcze nic nie jadłam.
Ewa L. pisze:inga.mm pisze:pod oknami służbowymi tez jakiś gość popierniczał na kosiarce. A już się cieszyłam, że głowa mniej mnie boli...
nie dość, że warczał, to jeszcze zapach koszonego zielska przyprawia mnie o mdłości.
Może jutro moja głowa dogada się z pogodą?
To ja trzymam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U mnie jeszcze jeden wierci i w całym ciele czuję wibracje a najbardziej w żołądku - dobrze że jeszcze nic nie jadłam.
inga.mm pisze:Ewa L. pisze:U mnie jeszcze jeden wierci i w całym ciele czuję wibracje a najbardziej w żołądku - dobrze że jeszcze nic nie jadłam.
na budowie mieszkasz? nowy budynek? a może jakiś hobbysta wiertarkowy tam mieszka?
inga.mm pisze:Ewa L. pisze:U mnie jeszcze jeden wierci i w całym ciele czuję wibracje a najbardziej w żołądku - dobrze że jeszcze nic nie jadłam.
na budowie mieszkasz? nowy budynek? a może jakiś hobbysta wiertarkowy tam mieszka?
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:inga.mm pisze:gospodyni! gdzie jesteś?
Jestem Inguś - jestem.
![]()
ty to masz![]()
jak nie wiercenie to koszenie![]()
Spoko, spoko żebym nie miała za fajnie właśnie napisałam post wcześniej że wiercenie też mam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości