No i wybucham . Przynajmniej atmosfera się oczyszcza

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barbarados pisze:Dziś znowu wybuchła . Powód : krzywy format i to , że wszystko robie źle i za wolno . No i robię i ch..Potaram sie jeszcze wolniej
W moim wieku sie trzeba oszczędzać
A tak w ogóle , to nie lubie , jak sie ktos na mnie drze , Bo : jestem kobietą , Nie mam pleców w tej pracy , myśli , że mu wolno . Podczas gdy do faceta nie podskoczy , nawet , gdy walnie wiekszą pomyłkę , niż ja .
![]()
No i wybucham . Przynajmniej atmosfera się oczyszcza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:To samo mówie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
barbarados pisze:Po kolacji , po repecie suchego . Chyba sie napchały , bo nawet nie chcą moich kanapek
barbarados pisze:Tak . Ale ja byłam sprytna . Najpierw napchałam je suchym a potem , szybciutko zrobiłam sobie kolacje , zanim przetrawią i sie odepchają
mir.ka pisze:barbarados pisze:Dwóch choleryków na maszynie i sie robi atmosfera . Taka , aż słychać tykanie bomby zegarowej , która kiedyś wybuchnie
lepiej nie
barbarados pisze:Wróciłam przed 23 . I bym na głodnego nie usnęła![]()
Spokojnej nocki Mireczko
P.S. Koty się odepchały
barbarados pisze:Tak . Ale ja byłam sprytna . Najpierw napchałam je suchym a potem , szybciutko zrobiłam sobie kolacje , zanim przetrawią i sie odepchają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości