Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:Hej moje Ukochane Słodziaki![]()
![]()
![]()
Jesteśmy,jesteśmy,tylko ja jakos od mniej więcej godziny całego pałera straciłam
Dowiedziałam się,że moje koleżanka z dawnej paczki jest w szpitalu i ma guza mózgu
Jestem w tak wielkim szoku,że wszystko się we mnie telepie
mir.ka pisze:
smutne![]()
ja też dostałam niedobrą wiadomość
Myszolandia pisze:no właśnie o to chodzi![]()
![]()
![]()
![]()
Oni 10 lat starali się o dziecko,szczęśliwie teraz mają dwójkę,swój własny od zera wybudowany dom
Mieli trochę przewrotów,ale gdzie tych nie ma ? Pieknie sobie wszystko porobili,a tu takie coś,normalnie wyć się chce![]()
Mam tylko nadzieję,że jest to to operacyjne i szybko wyjdzie z tego,musi być dobrze nie ? nie wyobrażam sobie,zeby miało być inaczej
Myszolandia pisze:no właśnie o to chodzi![]()
![]()
![]()
![]()
Oni 10 lat starali się o dziecko,szczęśliwie teraz mają dwójkę,swój własny od zera wybudowany dom
Mieli trochę przewrotów,ale gdzie tych nie ma ? Pieknie sobie wszystko porobili,a tu takie coś,normalnie wyć się chce![]()
Mam tylko nadzieję,że jest to to operacyjne i szybko wyjdzie z tego,musi być dobrze nie ? nie wyobrażam sobie,zeby miało być inaczej
mag828 pisze:Myszolandia pisze:no właśnie o to chodzi![]()
![]()
![]()
![]()
miejmy nadzieję, że będzie dobrze![]()
![]()
![]()
niech to będzie operacyjne świństwo... a w którym jest szpitalu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Silverblue, zuza i 1133 gości