Dziękuje pieknie za wklejanie
Rytualy wieczorne:
kolacja,wolowinke podano- Gucio siedzi nad miska i mysli, Smakusia wciaga wołowine w tempie nadswietlnym i kombinuje komu sie dobrac od miski,Rys najbardziej niecierpliwy z trojki szybko wyjada pol swojej miski i znosi go jakos do miski Guciowej -nad ktora dalej filozofuje Gucio...................miski rozstawione w trojkacie.....ja w srodku i czuwam-przenosze rudego pod jego miske.......3razy probowal zwiac do miski Gucia w koncu z raCZKI RACZY JESC ZE SWOJEJ MISKI,zapomnialam dodac,ze wczesniej jadl swoja technika,to znaczy nabiera wolowinke łapka ala chochla-potem dokladki i spokoj.........Gucio zaczal w koncu jesc wolno i dostojnie,Rysio wyjada Smakusi,Smakusia Rysiowi i tyle
Zapomnialam chyba napisac ,ze Rys ma jakis powrot do dziecinstwa:
Ukladal mi sie na biuscie jak kociak

z tego powodu staje sie plaskata

A teraz dorosly kocur od jakiegos czasu znow mi sie uklada na biuscie
Do tego ostatnio wpadal na pomysl,by zawisac mi dwoma lapkami na barku-teraz probowac chce chyba umoscic sobie gniazdo na mojej glowie ,bo pcha sie coraz wyzej- ma ktos jakies pomysly, co on planuje?

W domu po wieczornym wietrzeniu przez dwie h wychlodzilo sie .......jest taki przyjemny chlodek do spania

Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.