Wszystkie koty jamnika Melona III- Leoś odkrywa ogona...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 22, 2013 22:05 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

tosiula pisze:
MB&Ofelia pisze:Tosiula... to biało-łaciate... mmmmmm...mniam mniam... (tu serduszka w domyśle)

to to, to koteczka z pseudohodowli :mrgreen: co to do schronu trafiła jak się dziecko urodziło :evil:
ale ja im wiele dobrego życzę za dar posiadania pogodnej i wesołej Miki :ok: :ok: :ok: :ok:

Na pewno ma lepiej u Ciebie :D Widać szczęśliwą kotkę,odżywioną,piękne futro :P Dobija mnie że kobieta oddaje kota bo jest w ciąży :evil: to jedyny powód,albo dziecko się urodzi.Co z tego?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto sty 22, 2013 22:16 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

ZARAZA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co za piękne imię!!!!!!!!!!!!! umarłam z zawiści - iście w moim stylu. Miałam kiedys na tymczasie jamnice, co ją ochrzciłam ZOŁZA, ale ZARAZA lepsze:-)

Dzizas.......poległam
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sty 22, 2013 22:17 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

vailet pisze:
tosiula pisze:
MB&Ofelia pisze:Tosiula... to biało-łaciate... mmmmmm...mniam mniam... (tu serduszka w domyśle)

to to, to koteczka z pseudohodowli :mrgreen: co to do schronu trafiła jak się dziecko urodziło :evil:
ale ja im wiele dobrego życzę za dar posiadania pogodnej i wesołej Miki :ok: :ok: :ok: :ok:

Na pewno ma lepiej u Ciebie :D Widać szczęśliwą kotkę,odżywioną,piękne futro :P Dobija mnie że kobieta oddaje kota bo jest w ciąży :evil: to jedyny powód,albo dziecko się urodzi.Co z tego?

teraz już nie oceniam. w pierwszym momencie byłam zła na babę, ale kto mi daję prawo oceniać. moze faktycznie nie mogli mieć dalej kota - nie wiem. Mała trafiła do mnie z wyprawką, którą miała w domu. Pan podobno bardzo żałował. Ale kotka lgnęła do mojego TZ, a mnie się bała. A jak krzyknęłam , to moje popatrzyły na mnie....no wiecie jak :evil: a Mika uciekła podkulona i schowała się za sedes. była tak przerażona, że płakać się chciało. a do TZ od razu na kolanka i tulimy się. zaraz tego samego wieczoru, po kilku godzinach jazdy do nas z innym, obcym facetem. bo ona tirem z trójmiasta przyjechała :lol: mewka jedna :lol: po dwóch lata to zdecydowanie koteczka TZ :lol:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Wto sty 22, 2013 22:23 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

tosiula czemu kobiet się koteczka bała?Możemy się domyślić że krzyki były.Nie trzeba kota bić jest tak delikatny ,a to psychikę zmienia.Ja nie znam sytuacjii tam lecz nie ma tego złego... :ok: Ty się zakochałaś,a ona wybrała TŻ-a.U mnie to samo :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 22, 2013 22:27 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Vailet- to Felix.Moj "pierwokotny".
Jest prawie- bri.Bri prawdziwe to u Aniady jest, ona ma dużo bri-z 10 kg? :mrgreen:
Felix ma na czybkach uszu maleńkie pędzelki- chyba wujcio był ...norwesiem?A tatko rudym dachowcem?Mama była bri.Widziałam mamę.Bo Felisia kupiłam w pseudo.Daaawno temu...potem tę pseudo zlikwidowałam poprzez donos do US.Stare dzieje.

Pokazać maleńką kitkę malej czarnej!

Może być w kategorii z Melonem. :D

Paczem tu czy na mnje głosunjecie...Fjo.Pjenkna i zua Fjo.

Obrazek

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto sty 22, 2013 22:28 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

U mnie Mała Czarna wzięta na ręce wyrywa się i spiepsa od razu. Zastanawiam się, czy ktoś jej nie brał na ręce na siłę. Ofelia też nie przepada, ale przynajmniej parę sekund wytrzyma, a Carmen od razu panikuje.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Wto sty 22, 2013 22:31 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

vailet pisze:tosiula czemu kobiet się koteczka bała?Możemy się domyślić że krzyki były.Nie trzeba kota bić jest tak delikatny ,a to psychikę zmienia.Ja nie znam sytuacjii tam lecz nie ma tego złego... :ok: Ty się zakochałaś,a ona wybrała TŻ-a.U mnie to samo :lol:

wróćmy do konkursu, bo nas Fio zdyskwalifikuje 8O

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Wto sty 22, 2013 22:32 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

kotkins pisze:Vailet- to Felix.Moj "pierwokotny".
Jest prawie- bri.Bri prawdziwe to u Aniady jest, ona ma dużo bri-z 10 kg? :mrgreen:
Felix ma na czybkach uszu maleńkie pędzelki- chyba wujcio był ...norwesiem?A tatko rudym dachowcem?Mama była bri.Widziałam mamę.Bo Felisia kupiłam w pseudo.Daaawno temu...potem tę pseudo zlikwidowałam poprzez donos do US.Stare dzieje.

Obrazek

czy to już mobbing?

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Wto sty 22, 2013 22:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

to ja na początek trzy ogony, a proszę mi wierzyć, że jeszcze będzie środek i koniec 8)
Biguś
Obrazek

Kikusia
Obrazek

Stokrot
Obrazek

:lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto sty 22, 2013 22:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Kotkinsie, nie tak łatwo sfocić tego mysiego ogonka. Tak fajnie Mała leżała na drapaczku ze zwisającym ogonkiem, a jak zaczęłam pstrykać to wyszło coś takiego jak widać poniżej.
http://Obrazekwww.iv.pl/images/65630143547941754188.jpg
http://www.iv.pl/images/73075292429410205530.jpg
Obrazek
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 22, 2013 22:41 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

kotkins pisze:Vailet- to Felix.Moj "pierwokotny".

Obrazek

kotkins właśnie...futro ma bri bo jest inne niż mixy persa mają.Tak też mi przez myśl przeszło,ale że Ty persiara to mnie zmyliło :roll: Piękny pierwokotny :1luvu: Ostatnio bri mnie interesują,oprócz sybiraków.MCO jakoś nie,norwegi tak sobie :roll: Bri spokojny,zrównoważony charakter dla nerwuski :mrgreen: Dobrze że tej pseudo już nie ma,ale ciągle nowe i nowe...Czemu Bri mają w Polsce największe wzięcie :? Widzę i czytam że Brytyjczyki,MCO,a inne daleko za nimi.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto sty 22, 2013 22:44 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Dalia , Bigus wymiata!!! :D
Ogonem!

Więc tak: głosujemy na trzy ogony.
Plus jeden- kategoria specjalna.
Ten ostatni musi być umotywowany.Dlaczego mam dostać wyróżnienie???

Czarna ma fajny okrągły pyś.

Ładniutka jest!babcia byla bri???

No dzie mobik???Poprosty Was zbijem łapom!!!!

Obrazek

Vailet- mój bri nie jest szczególnie wart polecenia.dziwak.Ale to wynik pseudo-pochodzenia.Kocham go , to mój koci synek,ale prawdziwy ALIEN...

kotkins

Post » Wto sty 22, 2013 22:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

kotkins pisze:Czarna ma fajny okrągły pyś.

Ładniutka jest!babcia byla bri???

Niestety, rodzice, dziadkowie, pradziadkowie i inni praszczurowie Małej Czarnej kompletnie nieznani. Pod śmietnik przytruchtała bez dowodów tożsamości. Ja stawiałam na czarną panterę wśród przodków... ale niczego nie wykluczam.
A ten mysi ogonek, mimo że cieniutki, to jest całkiem długi. Na oko proporcjonalnie dłuższy, niż ma Ofelia.
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Wto sty 22, 2013 22:52 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Kotkins na ten specjalny proszę poczekać
miałam i mam w zamyśle wrzucenie zdjęcia spalonego ogona Jokisia - ma ładny geometryczny wzór oraz umotywowany jest więc na pewno wygra konkurencję :lol:
tylko ze focic będę mogła w sobotę dopiero
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto sty 22, 2013 22:56 Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- perska bitwa na OGONY

Dalia?A jak on się SPALIŁ????

Dziewczyny, Koci Świat zrobil super bazarek kosmetykowy.
Fajne ma rzeczy!!!
Na persy meliniarskie i norwesie: viewtopic.php?f=20&t=150144

Kupujcie, naprawdę dobre rzeczy!

kotkins

[poprzednia][następna]