Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Antoś zachorował !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 06, 2012 14:27 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

Dobrego dnia dla Was i Waszych kociastych!
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob paź 06, 2012 15:41 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

Gosiu , gdzie jesteś :?: :?: :?:
Wiesz o Chlopaniu [*] :?:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob paź 06, 2012 15:54 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

izka53 pisze:Gosiu , gdzie jesteś :?: :?: :?:
Wiesz o Chlopaniu [*] :?:

Małgosia odwiedziła moje koty ... i mnie ... (dokładnie w takiej kolejności...) ... Wie o Chłopaniu ... :cry:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob paź 06, 2012 18:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

Jestem.
Tak strasznie mi smutno :( :( .
Od jakiegos czasu zrobiłam się jakaś nadwrażliwa, przeżywam śmierć wszystkich kotów, a tych znanych mniej lub bardziej, przeżywam podwójnie :( .
Tak bardzo współczuję Marysi!
Najchętniej posiedziałabym z nią i poprzytulała, popłakałybyśmy razem.
Ale ja jestem tu, ona tam, i moge sobie tylko popisać :( .

Farciu, witam Cię bardzop serdecznie na moim wątku :1luvu: .

Ali już po zdjęciu szwów, było trochę pyskowania, ale jakoś nam poszło :ok: .
Zdjęcie Alika- niestety razem ze mną :evil: - bedzie można zobaczyć za jakis czas na fejsie, na stronie lecznicy.
Groś nienajlepiej, wrócił cholerny katar...dostał leki, ale po trzech dawkach antybiotyku nie jest wcale lepiej.
Boję się o Plama, w niego wszystko wsiąka jak w gąbkę :( .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Sob paź 06, 2012 19:10 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

kurcze biedny mały Groś...... zdrówka maluszku :ok:
Gosia ty to musisz nam podać linka do tej kliniki :) żebyśmy mogły na fb "polubić"
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Sob paź 06, 2012 19:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

johaśka pisze:Gosia ty to musisz nam podać linka do tej kliniki :) żebyśmy mogły na fb "polubić"

Koniecznie :D
I kciuki za chorowitków :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob paź 06, 2012 19:15 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

johaśka pisze:kurcze biedny mały Groś...... zdrówka maluszku :ok:
Gosia ty to musisz nam podać linka do tej kliniki :) żebyśmy mogły na fb "polubić"

Asia, ja nie mam, ale zapytam Kasi, jej koteczka tez tam jest :ok: .

A Grosio naprawdę biedny jest :( .
Od początku na tabletkach albo zastrzykach :( .
Marnocina taka, nie ma kiedy ciałka nabrać.
Już nie wiem, gdzie mam kłuć :( .

Dorcia, dziękuję :1luvu: .
No za Grosia to ja już sama trzymam :? .
Ech, koty jak się sypią, to jak domino....
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Sob paź 06, 2012 19:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

Jakoś nie mam dziś melodii do pisania....
Strasznie jestem przygnębiona :( .
Chyba dam sobie spokój, jutro niedziela, troszkę dłużej z Wami posiedzę.
A tak na koniec....

Monologi niekontrolowane.

- Słuchajcie....to już ludzkie pojęcie przechodzi...Musieliście tego pilota zrzucić?...Jak ja będę kanały zmieniać, tu się jakaś blaszka urwała, popsuliście napewno....a druga bateria gdzie?....no przecież na godzinę człowiek wyjdzie, i w głowach wam się przewraca!...Puniu, co sie gapisz, oczywiście ciebie rzecz nie dotyczy?...to co, pilot sam spadł, tak?....i czemu jest wygryziony cały róg od programu tv?.....I wogóle czemu wy tak sracie, ciągle sracie, zawsze tak sraliście czy tylko teraz tak złośliwie?....no proszę, mówiłam, urwaliście takie metalowe!...gnojki, cholera!....zostaw to...Antolku, dziecko, zostaw tą blaszkę!....no dobra, ja nikogo za łapkę nie złapałam, nie wiem, kto ten pilot popsuł...ALE JAK WRESZCIE HUKNĘ W TEN CZARNY ŁEB !!!!! -

vip

Post » Sob paź 06, 2012 19:46 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Gosiu... :lol: :P :P

Kretki to chyba z 10 azy dzisiaj w kuwecie były..między 4 a 6 :twisted: :D
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob paź 06, 2012 19:49 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Bożenka, ja mam takie Kretusie razy dwa :ryk: .
Ilość nawozu, jaką potrafią wyprodukować, jest wprost niewiarygodna 8O .

Miłego sobotniego wieczoru, cioteczki kochane, dobrej nocy z samymi kolorowymi snami, i do jutra! :1luvu:

vip

Post » Sob paź 06, 2012 19:52 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

vip pisze:Asia, ja nie mam, ale zapytam Kasi, jej koteczka tez tam jest :ok: .

Wystarczy wpisać "Przychodnia weterynaryjna REX" Lublin ... Oprócz mojej Dipsuni jest cała oddzielna galeria zdjęć Cfffaniaka (jeża), którego miałam na tymczasie w brodziku w łazience) ... :mrgreen: bo w pudle kartonowym dziury wygryzał ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Sob paź 06, 2012 20:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Kaś tylko takie mi się wyszukało http://www.facebook.com/nadia.chlebicka?ref=ts&fref=ts
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob paź 06, 2012 20:21 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

vip pisze:....no dobra, ja nikogo za łapkę nie złapałam, nie wiem, kto ten pilot popsuł...ALE JAK WRESZCIE HUKNĘ W TEN CZARNY ŁEB !!!!! -

dlaczego ty chcesz Plamka tłuc?????
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Sob paź 06, 2012 20:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...Ali zdrowy, Groś smarka.

Vipku, poszedł mail z numerem listu. W poniedziałek wypatruj przesyłki.
Grosiu, proszę szybko zdrowieć.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Sob paź 06, 2012 20:53 Re: Nie tylko dla VIP-ów, część 7...z Alikiem lepiej !!!!!!

vip pisze:Jestem.
Tak strasznie mi smutno :( :( .
Od jakiegoś czasu zrobiłam się jakaś nadwrażliwa, przeżywam śmierć wszystkich kotów, a tych znanych mniej lub bardziej, przeżywam podwójnie :( .
Tak bardzo współczuję Marysi!
Najchętniej posiedziałabym z nią i poprzytulała, popłakałybyśmy razem.
Ale ja jestem tu, ona tam, i mogę sobie tylko popisać :( .

Gosiu, też tak mam. O odejściu Chłopania dowiedziałam się wczoraj w nocy. Ryczałam jak głupia do godziny 3. Nawet po mojej Wiatrusi tak nie płakałam. Wiedziałam, że ona już wiekowa i po operacji guza półtora roku temu, więc byłam w jakiś sposób na to przygotowana. Ale u Marysi............młody, zdrowy kot :(
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

[poprzednia][następna]