miaukotkowo, wszystkie kolory życia z kotami

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 15, 2013 22:24 Re: wszystkie kolory życia z kotami-Oli odjajczony :)

elag. pisze:Cześć!
Pojawiłam się wczora, ale nikt nie zauważył :roll: To dziś tylko zapytam o moje słonko Bubinię - czekoladkę? A Bajusia...to chyba nie lubi zmian w otoczeniu :? zaznaczyła, że teraz to jej terytorium, a nie Maćka

ja jakiś czas temu meila słałam ale bez odp.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt lut 15, 2013 22:26 Re: wszystkie kolory życia z kotami-Oli odjajczony :)

dinzoo pisze:zmarzłam w nocy :evil: koty mi kołdrę zabrały :twisted:
a Bajka nasikała Maćkowi na materac :evil: chyba z pięć razy, do tej pory ten materac to był koci plac zabaw a teraz Maciek go zajął i Bajka zaczęła sikać...a poduszka w kuwecie sucha :?

no cóż, Maciek jest teraz gościem w domu to sobie zaznacza na zapas jego obecność i zapach
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob lut 16, 2013 16:59 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Witamy Obrazek
Obrazek Obrazek

Monika53

Od: Sob maja 29, 2010 17:19

Post » Sob lut 16, 2013 17:08 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Witaj dinzoo tytuł zmieniłaś :) Jutro u nas pokaz kotów może pójdę.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lut 16, 2013 18:25 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Koniecznie idz !!! A ja sie wzięłam za produkcję kotów z masy solnej :!: :!: :!: mam zamówienia :!: :!: :!: :!: To z nudów ,Tz wraca dopiero w poniedzialek :!: :!: :!: :!: Więc do roboty :!: :!: :!: :!: :piwa:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Sob lut 16, 2013 19:30 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Monika53 pisze:Koniecznie idz !!! A ja sie wzięłam za produkcję kotów z masy solnej :!: :!: :!: mam zamówienia :!: :!: :!: :!: To z nudów ,Tz wraca dopiero w poniedzialek :!: :!: :!: :!: Więc do roboty :!: :!: :!: :!: :piwa:

Koty z masy solnej?Monika jak coś utworzysz pochwal się :)
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 16, 2013 22:50 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Jak Tz wyjezdza ja nie moge spać ....nie wiem dlaczego? Koty ciekawe co ta pańcia tworzy ...o tej porze 8O 8O 8O Obrazek

oba wskoczyły z ciekawości ,ze nie bawię sie z nimi ( a o tej porze szlaly zawsze ze mna :!: ) no raz mozna sobie odpuscić !!!Obrazek

Obrazek

I co t6y kobieto zrobiłas ....jakie zaciekawione !!!!!
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Sob lut 16, 2013 22:52 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

No właśnie, co. Bo wygląda niejednoznacznie.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 16, 2013 22:59 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Monika53 śliczne te Twoje siby :1luvu: i wszystko muszą powąchać,zobaczyć osobiście :lol:
Obrazek ,

vailet

Post » Sob lut 16, 2013 23:09 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

O tak te dwa to takie ,,profesory ciekawskie ,,, kiedy tylko coś zaczynam robic juz sa koło mnie !!!!Czasami nawet to przeszkadza !!! Moze sie czegoś nauczą :?: :?: :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Jutro pokarze je w całej krasie , tylko niech wyschną i je pomaluje :1luvu:
Obrazek Obrazek

Monika53

Post » Sob lut 16, 2013 23:14 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Jestem bardzo ciekawa jak to wyjdzie i pomalowane :)
Obrazek ,

vailet

Post » Nie lut 17, 2013 8:30 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Wpadam po długim niebycie ( bywam u Ciebie Aniu na blogu czasem) i od razu życzę koteczkom : Wszystkiego najlepszego. Choć to bez sensu, bo wszystko co najlepsze już mają :). Więc zdrówka dużo bo zawsze się przyda :)
Obrazek

ewka63

Od: Sob paź 29, 2011 17:40

Post » Nie lut 17, 2013 11:20 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

Kochane koty, najlepszego
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie lut 17, 2013 11:41 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami

te życzenia zdrówka bardzo się przydadza :( już wczoraj widziałam, że Bubisi się znowu ropień nad oczkiem robi, dziś już był duży i nabrzmiały a ona sama bardzo źle się czuła :cry: ..nie pozostało nic innego jak go nakłuć i wycisnąć ropę (przez pierwszy rok jej życia wiele razy to robiłam, aż Bu ma szramę jak pirat nad okiem) wiem, że ona się boi i nie lubi tego, ale nawet nad miseczką się już nie mogła nachylać...wyobraźcie sobie jak to jest mieć nad okiem gulę wielkości jajka wypełnioną ropą :strach: ...no i nakłułam :oops: , wycisnęłam :oops: ...trochę Bubiś płakała, ale kiedy poczuła, że to przynosi ulgę od razu się uspokoiła :) po zabiegu poszła do miseczki, napiła się, pojadła i zaczęła spacerować...niestety wiem, że to nie koniec, pewnie wieczorem znowu się ropa nazbiera i znowu będzie kłucie :evil:
tak sobie myślę, że jednak z dwojga złego niech jej ten ropień wywala na zewnątrz to się go oczyszcza a nie tak jak poprzednim razem nic na zewnątrz nie poszło tylko do środka, ale pamiętacie, że była tak chora, że musiałam ją karmić strzykawką...teraz aż tak źle nie jest :ok:

dinzoo

Od: Śro lip 07, 2010 15:12

Post » Nie lut 17, 2013 11:45 Re: miaukotkowo wszystkie kolory życia z kotami- ropień Buby

Pewnie, że lepiej jak się wydostaje ropa na zewnątrz. Wszystkie ropne stany zapalne w środku są niebezpiecznie także dla nerek. Mądra kicia, że daje sobie to robić, biedactwo.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]