Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alyaa pisze:Gucio, moja duża stwierdziła, że zazdrości Twojej studiów. Mówi, że chciałaby nauczyć się czegoś nowego. Podobno marzy jej się jakiś specjalny kurs. Dziwna jest, nie lepiej spać niż gdzieś chodzić?
Ogryzek
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Gucio, moja duża stwierdziła, że zazdrości Twojej studiów. Mówi, że chciałaby nauczyć się czegoś nowego. Podobno marzy jej się jakiś specjalny kurs. Dziwna jest, nie lepiej spać niż gdzieś chodzić?
Ogryzek
Moja też ma takie pomysłyA ja to co, pies, żeby tak Mnie traktować?
Inka wkurzona
anulka111 pisze:U nas tez zmiany-podobno Duza bedzie do pracy latac i na jakies studia- mamy nadzieje ,ze nie bedzie mrozic i glodzic![]()
Gucio sceptyczny
anulka111 pisze:Ryby nie bylo,tak to podyplomowka jakas ratunkowa ,czy cos.
Duzej nie bylo,z teraz na naszej sofie spi duzy z Gapa![]()
Coraz gorzej sie nam dzieje.
A widzialem,ze miesko do domu sie wprowadzalo.
Gucio rozczarowany
anulka111 pisze:Ryby nie ma-bo nie zdazyla duza do sklepu-miesko jest ,ale nie dala.
Gucio donoszacy z oburzeniem
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Gucio, moja duża stwierdziła, że zazdrości Twojej studiów. Mówi, że chciałaby nauczyć się czegoś nowego. Podobno marzy jej się jakiś specjalny kurs. Dziwna jest, nie lepiej spać niż gdzieś chodzić?
Ogryzek
Inka wkurzona
Inuś, nawet będąc psem byłabyś piękna i kochana, ale ja wolę Ciebie jako kotkę!
Ogryzek
MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Gucio, moja duża stwierdziła, że zazdrości Twojej studiów. Mówi, że chciałaby nauczyć się czegoś nowego. Podobno marzy jej się jakiś specjalny kurs. Dziwna jest, nie lepiej spać niż gdzieś chodzić?
Ogryzek
Inka wkurzona
Ogryzek
Ojejku![]()
Inka wzruszona
Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:MaryLux pisze:Alyaa pisze:Gucio, moja duża stwierdziła, że zazdrości Twojej studiów. Mówi, że chciałaby nauczyć się czegoś nowego. Podobno marzy jej się jakiś specjalny kurs. Dziwna jest, nie lepiej spać niż gdzieś chodzić?
Ogryzek
Inka wkurzona
Ogryzek
Ojejku![]()
Inka wzruszona
Nie powinnaś się czerwienić! To sama prawda jest! A jak ktoś zaprzeczy to go pogryzę i podrapię!
Ogryzek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1010 gości