Misia, Gucio i reszta ...przyszedłem więc jestem..Piotrek

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw wrz 06, 2012 11:40 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:Karola . gdzie Ty odkopalaś ten umarly wątek 8O 8O 8O 8O 8O

no widzisz spojrzałam na te sowę i od razu mówię - a gdzie te Izke wcięło
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt wrz 07, 2012 0:13 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:spojrzałam na te sowę i od razu mówię - a gdzie te Izke wcięło

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Karola, ja Cię po prostu kocham :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ale fakt w tym tyg robię za sowę :mrgreen:
Poza tym czytam zaprzyjażnione wątki codziennie i na bieżąco, ale na pisanie najczęściej czasu brak, a czasem po prostu pustka w tym czymś , co kiedyś bylo mózgiem :oops:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt wrz 07, 2012 8:00 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

mnie też się już ani czytać ani pisać nie chce - ciągle jakieś nowe biedy, spory
mojej nikt nie chce, ja może i bym ja chciała ale za co? mało miejsca poza tym, wiecznie mi pod nogi włazi, wiecznie żreć chce cała trójka, wcześniej jedli raz dziennie mokre, suche mieli cały czas a teraz to i 3 razy by jedli, bo ona je to oni też chcą 8O
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob wrz 08, 2012 0:19 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:mojej nikt nie chce, ja może i bym ja chciała ale za co?

Udostępniam na fb, tyle mogę :oops:
Śliczna i slodka jest, ale malo medialna, nic dramatycznego się nie dzialo, po prostu zwykla kotka :cry: Takich są na forum , na fb, na gumtree , tablicy i podobnych portalach - tysiące :cry:

izka53

Post » Sob wrz 08, 2012 20:15 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:
Karolek(ona) pisze:mojej nikt nie chce, ja może i bym ja chciała ale za co?

Udostępniam na fb, tyle mogę :oops:
Śliczna i slodka jest, ale malo medialna, nic dramatycznego się nie dzialo, po prostu zwykla kotka :cry: Takich są na forum , na fb, na gumtree , tablicy i podobnych portalach - tysiące :cry:

dokładnie bez dramatyzmu nie łapie za serce taka prawda ,trzeba ludzi zmusić do pomocy
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie wrz 09, 2012 7:13 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

mogę ja do schroniska zawieźć a tam jest Epidemia kk i pp - więc szybko się przeniesie sama za TM. Mam jej nogę urwać żeby dramatycznie było - ludzie są nienormalni, maja okazje brać zdrowego kota to nie bo ma wszystkie 4 łapy i oczy normalne, nikt jej nie przypalał ani nic

jeszcze ci napisze jeden mądry, czy nie łatwiej by było dawać DT kasę na jej utrzymanie, ale jakoś nikt nie zaproponował jej, tylko pisać potrafią.
Dzisiaj mam okazje dać ja siostrze na wieś bo przyjeżdża do mamy

Karolek(ona)

Post » Nie wrz 09, 2012 8:47 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:Dzisiaj mam okazje dać ja siostrze na wieś bo przyjeżdża do mamy

A tam co z nią będzie - myszy będzie lowić :?: :?: :?:

izka53

Post » Nie wrz 09, 2012 9:10 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karolek(ona) pisze:mogę ja do schroniska zawieźć a tam jest Epidemia kk i pp - więc szybko się przeniesie sama za TM. Mam jej nogę urwać żeby dramatycznie było - ludzie są nienormalni, maja okazje brać zdrowego kota to nie bo ma wszystkie 4 łapy i oczy normalne, nikt jej nie przypalał ani nic

jeszcze ci napisze jeden mądry, czy nie łatwiej by było dawać DT kasę na jej utrzymanie, ale jakoś nikt nie zaproponował jej, tylko pisać potrafią.
Dzisiaj mam okazje dać ja siostrze na wieś bo przyjeżdża do mamy

wiem jak działa fb tylko o to mi chodziło
niestety
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Nie wrz 09, 2012 11:21 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Ja też mam taką "normalną", bez traumatycznych przeżyć na wydaniu ... pewnie też się naczeka :roll: Dobrze choć, że jest w chodliwym, tri-kolorku ;)
Ale i tak pewnie zimę na działkach spędzi :(
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Nie wrz 09, 2012 11:41 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

no tak, ale Karola ma Dziunię w domu i totalny brak kasy / bezrobotna, dziecko, dwa wlasne koty /. Dziunię zgarnęla z ruchliwej ulicy, dzięki pomocy forum zaszczepila, odrobaczyla, ale nie ma finansowych mozliwości na trzeciego kota.

izka53

Post » Pon wrz 10, 2012 12:19 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

izka53 pisze:
Karolek(ona) pisze:Dzisiaj mam okazje dać ja siostrze na wieś bo przyjeżdża do mamy

A tam co z nią będzie - myszy będzie lowić :?: :?: :?:

Ona się nie nadaje już do myszy - zadomowiła się i dobrze je w domu, z kotami, z dziećmi
Jak ja bym teraz ją mogła wyrzucić na dwór
U siorki by na dworze siedziała, a zima w kotłowni. żeby tam sie koty trzymały to bym ją od razu zawiozła ale tam koty sa krótko - ostatnie dwa przezimowały w kotłowni, a potem po kolei każdy do psa poszedł za płot, a suka huskiego chciała się pobawić i zadusiła oba. Rodzeństwo Garfa i matkę też psy albo auta. I jak ja mam świadomie tam kota dać 8O

Karolek(ona)

Post » Wto wrz 11, 2012 10:56 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

No musiałabyś zgłupieć... 8O

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Wto wrz 11, 2012 19:17 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

Karola, bo już się pogubiłam. Dziunia jedzie do siostry?
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Wto wrz 11, 2012 21:23 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

kamari pisze:Karola, bo już się pogubiłam. Dziunia jedzie do siostry?

No ja prawie też. Ale chyba nie :ok: :ok: :ok:

izka53

Post » Śro wrz 12, 2012 10:13 Re: Misia, Gucio i reszta - wątek mało kolorowy, bo bezgifow

kamari pisze:Karola, bo już się pogubiłam. Dziunia jedzie do siostry?

tak do Siostry Marii z Siedlec

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]