Jestesmy w okresie wypowiedzenia z ta firma,uzeram sie z nimi o koszenie od zeszlego roku,teraz uzeral sie sasiad-wlasnie ogladal szkody i dostal wk......bo drugi sasiad pilnowal z okna i prosil ,by uwazali na krzaczki ,ze pooplewiane- no ale skoro trawa byla po kolana i koszona podkaszarka ,to im przykrylo czesc-efekt jest taki ,ze trawnik jest oskalpowany-sa miejsca ,ze nie ma nic wykoszonego ,bo scieta trawa przyslonila - jutro jestem w domu,poczekam na panie sprzatajace i pozdrowie tych panow 4 co kosili-bo nic wiecej zrobic nie mgoe
Dopilnuje ,by nie zgrabily mi reszty krzaczkow- juz kolo nich cala scieta trawe wybralam

Klon palmowy ma przeciete korzenie -posadzilam go od nowa ,ale w taki upal watpie ,bym miala szczescie i sie przyjal- kurcze on jest czerwony-chyba latwo go zauwazyc na zielonej trawie-daltonista to byl ,czy co
Stracilam przepiekne kwiatki- kurcze te pieciorniki to byly moje oczka w glowie- zadbane na maxa i jeden mi na zolto wielkokwiatowy nawet zakwitl-cieszylam sie jeden dzien
A drzec dzioba ani mi sie nie chce ,ani mi sie nie oplaca ,bo to ta sama administracja w ktorej stoje w kolejce po dzialke

Dobrze,ze sasiad sie tak wkurzyl,ze plotek ponaprawial mimo ,ze idzie na nocna zmiane

to jedno chociaz z glowy.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.