Moje koty IX. Różnorodność inwigilowana

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 15, 2012 13:13 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

Mała śpi. Nawodniona, napojona lespewetem, ukłuta solvertylem, a następnie napasiona węglem. Śniadanie zjadła przepięknie, jakkolwiek w dwóch ratach - ale ona zawsze tak miała. Lubiła sobie podejść do miseczki, pojeść, zostawić, podejść znowu. Niestety przy tym stadzie drapieżnych czatunów to się nie da.
A zamykana w pokoju z miseczką denerwuje się bardzo, wyje, płacze, w końcu zaś w ekstremalnych sytuacjach nerwowo wymiotuje. A nie może wymiotować bo to dla niej bardzo szkodliwe.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro lut 15, 2012 13:16 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

Puti :1luvu:

Nie puszczam! :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Uff, to dobrze, ze zjadla :)

Kciuki za Puti caly czas :ok: :ok: :ok:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

joshua_ada pisze:
anulka111 pisze:
moś pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ja też o malutką zapytowywyuję!
I na marginesie tylko dodam, że wczoraj mnie nie było caluśki dzień... Ani marnego posta... I nikt - kompletnie nikt - się nie zainteresował, że może ban? Nie zapytał... Idę do lasu, będę jeść robaki :crying:

Zosiu, zapewniam Cie, ze teraz bede sie pytac co godzine o każdego kogo przez te godzine nie ma na forum. Slowo Mosia :twisted:

Moś to bedziesz strasznie zajeta :lol:

Zosia& Sasza Twa nieobecnosc odnotowalam wczoraj i brakowalo mi Ciebie-nie jedz wiec robakow spod sniegu -zwlaszcza ,ze u mnie prognoza nie klamala i juz jest 20cm 8O ,a jeszcze o 3 w nocy wcale sniegu nie bylo 8O

anulka111, coś z Twoją klawiaturą? :mrgreen:
:roll: nie to tylko moj cholerny bark pomaga mi literowki robic- poprawiam je ,ale i tak zawsze cos zostanie :twisted: - nie jezdzic po niepelnosprawnej- w nocy rozwazalam serio,czy jakbym sobie odrabala prawy bark ,to by mnie mniej bolalo :twisted:
Dla malo domyslnych -dalej mnie rwie-wiec prosze współczuc- mozna po miauowemu :twisted:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Śro lut 15, 2012 13:17 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

casica pisze:Mała śpi. Nawodniona, napojona lespewetem, ukłuta solvertylem, a następnie napasiona węglem. Śniadanie zjadła przepięknie, jakkolwiek w dwóch ratach - ale ona zawsze tak miała. Lubiła sobie podejść do miseczki, pojeść, zostawić, podejść znowu. Niestety przy tym stadzie drapieżnych czatunów to się nie da.
A zamykana w pokoju z miseczką denerwuje się bardzo, wyje, płacze, w końcu zaś w ekstremalnych sytuacjach nerwowo wymiotuje. A nie może wymiotować bo to dla niej bardzo szkodliwe.

Moś tez tak je- na raty. A z chwila przybycia wiecznieglodnego Wilsona stalo sie to nielada sztuka.
Za ślicznotke :ok:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lut 15, 2012 13:18 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

Zofia&Sasza pisze:I na marginesie tylko dodam, że wczoraj mnie nie było caluśki dzień... Ani marnego posta... I nikt - kompletnie nikt - się nie zainteresował, że może ban? Nie zapytał... Idę do lasu, będę jeść robaki :crying:

A Ty za co? Za kulturę wypowiedzi oraz wyrażanie własnych poglądów dotyczących przedsięwzięć wątpliwych? 8O Nie, no to chyba nie jest możliwe, nigdy przenigdy nie uwierzyłabym w coś takiego.
Chyba? No cofam to chyba, to po prostu nie jest możliwe, nie na tym najlepszym ze światów, nie na tym najlepszym z ... ufff :lol:
joshua_ada pisze:
I na marginesie tylko dodam, że wczoraj mnie nie było caluśki dzień... Ani marnego posta... I nikt - kompletnie nikt - się nie zainteresował, że może ban? Nie zapytał... Idę do lasu, będę jeść robaki :crying:

Gdybyś miała bana wiedziałabym! Obrazek

No właśnie.

Ale mimo wszystko oto bonusik specjalnie dla Ciebie, pasztet z sarny, proszę się częstować :)
Obrazek

casica

Post » Śro lut 15, 2012 13:24 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

Dziewczyny od nerkowców: zadzwoniła babka od renagelu, ma 119 tabletek bo część sprzedała, tak więc 470 zł + koszty przesyłki. Czekam na dane do przelewu. Lada chwila będzie lek :lol: W polowaniu na kolejne dawki proszę nas uwzględniać :)

casica

Post » Śro lut 15, 2012 13:26 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

Nie, no po prostu założyliśmy, że ban - co tu się dopytywać, przecież normalka. Zakładaliśmy, że po dobie zostaniesz wyjęta z zamrażarki. :D
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Śro lut 15, 2012 13:31 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

VVu pisze:

Nie, no po prostu założyliśmy, że ban - co tu się dopytywać, przecież normalka. Zakładaliśmy, że po dobie zostaniesz wyjęta z zamrażarki. :D

A chłód doskonale robi na młodość i urodę o czym świadczą relacje o generałowej Zajaczkowej.

Coś w tym jest, ja mam od niedzieli jakieś 10 - 15 lat mniej i jestem też ładniejsza (to prawie niemożliwe w moim przypadku, ale jednak :P ). Niedrogo :idea: nie jestem wróżem, ale odebrawszy mosiowi kromkę chleba (sztuk 1, słownie: jeden) prorokuję rychłe bankructwo SPA. :lol:

casica

Post » Śro lut 15, 2012 13:32 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

casica pisze:Dziewczyny od nerkowców: zadzwoniła babka od renagelu, ma 119 tabletek bo część sprzedała, tak więc 470 zł + koszty przesyłki. Czekam na dane do przelewu. Lada chwila będzie lek :lol: W polowaniu na kolejne dawki proszę nas uwzględniać :)

wchodzę w to :ok:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro lut 15, 2012 13:34 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

dalia pisze:
casica pisze:Dziewczyny od nerkowców: zadzwoniła babka od renagelu, ma 119 tabletek bo część sprzedała, tak więc 470 zł + koszty przesyłki. Czekam na dane do przelewu. Lada chwila będzie lek :lol: W polowaniu na kolejne dawki proszę nas uwzględniać :)

wchodzę w to :ok:

Wchodzimy w to samotrzeć :)
Ale dałam głos, że jest :ok:

casica

Post » Śro lut 15, 2012 13:38 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

casica pisze:
VVu pisze:

A chłód doskonale robi na młodość i urodę o czym świadczą relacje o generałowej Zajaczkowej.

Coś w tym jest, ja mam od niedzieli jakieś 10 - 15 lat mniej i jestem też ładniejsza (to prawie niemożliwe w moim przypadku, ale jednak :P ). Niedrogo :idea: nie jestem wróżem, ale odebrawszy mosiowi kromkę chleba (sztuk 1, słownie: jeden) prorokuję rychłe bankructwo SPA. :lol:

To ja udam, ze juz dawno to wywróżylam 8)
Na pohybel SPA :piwa:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lut 15, 2012 13:40 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

moś pisze:
casica pisze:
VVu pisze:

To ja udam, ze juz dawno to wywróżylam 8)
Na pohybel SPA :piwa:

Za ba(na)nową dietę i krioterapię :piwa: :piwa:

casica

Post » Śro lut 15, 2012 17:44 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

Halo!
Jesteście? :roll: 8O

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro lut 15, 2012 17:56 Re: Moje koty IX. Głosujmy w ankiecie do krakvetu

ni ma ich :roll:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23