Moderator: Estraven

joshua_ada pisze:anulka111 pisze:moś pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja też o malutką zapytowywyuję!
I na marginesie tylko dodam, że wczoraj mnie nie było caluśki dzień... Ani marnego posta... I nikt - kompletnie nikt - się nie zainteresował, że może ban? Nie zapytał... Idę do lasu, będę jeść robaki
Zosiu, zapewniam Cie, ze teraz bede sie pytac co godzine o każdego kogo przez te godzine nie ma na forum. Slowo Mosia
Moś to bedziesz strasznie zajeta![]()
Zosia& Sasza Twa nieobecnosc odnotowalam wczoraj i brakowalo mi Ciebie-nie jedz wiec robakow spod sniegu -zwlaszcza ,ze u mnie prognoza nie klamala i juz jest 20cm,a jeszcze o 3 w nocy wcale sniegu nie bylo
anulka111, coś z Twoją klawiaturą?
casica pisze:Mała śpi. Nawodniona, napojona lespewetem, ukłuta solvertylem, a następnie napasiona węglem. Śniadanie zjadła przepięknie, jakkolwiek w dwóch ratach - ale ona zawsze tak miała. Lubiła sobie podejść do miseczki, pojeść, zostawić, podejść znowu. Niestety przy tym stadzie drapieżnych czatunów to się nie da.
A zamykana w pokoju z miseczką denerwuje się bardzo, wyje, płacze, w końcu zaś w ekstremalnych sytuacjach nerwowo wymiotuje. A nie może wymiotować bo to dla niej bardzo szkodliwe.

Zofia&Sasza pisze:I na marginesie tylko dodam, że wczoraj mnie nie było caluśki dzień... Ani marnego posta... I nikt - kompletnie nikt - się nie zainteresował, że może ban? Nie zapytał... Idę do lasu, będę jeść robaki
joshua_ada pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja też o malutką zapytowywyuję!
I na marginesie tylko dodam, że wczoraj mnie nie było caluśki dzień... Ani marnego posta... I nikt - kompletnie nikt - się nie zainteresował, że może ban? Nie zapytał... Idę do lasu, będę jeść robaki
Gdybyś miała bana wiedziałabym!

Zofia&Sasza pisze:Ja też o malutką zapytowywyuję!

VVu pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja też o malutką zapytowywyuję!
Nie, no po prostu założyliśmy, że ban - co tu się dopytywać, przecież normalka. Zakładaliśmy, że po dobie zostaniesz wyjęta z zamrażarki.![]()
casica pisze:Dziewczyny od nerkowców: zadzwoniła babka od renagelu, ma 119 tabletek bo część sprzedała, tak więc 470 zł + koszty przesyłki. Czekam na dane do przelewu. Lada chwila będzie lekW polowaniu na kolejne dawki proszę nas uwzględniać

dalia pisze:casica pisze:Dziewczyny od nerkowców: zadzwoniła babka od renagelu, ma 119 tabletek bo część sprzedała, tak więc 470 zł + koszty przesyłki. Czekam na dane do przelewu. Lada chwila będzie lekW polowaniu na kolejne dawki proszę nas uwzględniać
wchodzę w to

casica pisze:VVu pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja też o malutką zapytowywyuję!
Nie, no po prostu założyliśmy, że ban - co tu się dopytywać, przecież normalka. Zakładaliśmy, że po dobie zostaniesz wyjęta z zamrażarki.![]()
A chłód doskonale robi na młodość i urodę o czym świadczą relacje o generałowej Zajaczkowej.
Coś w tym jest, ja mam od niedzieli jakieś 10 - 15 lat mniej i jestem też ładniejsza (to prawie niemożliwe w moim przypadku, ale jednak). Niedrogo
nie jestem wróżem, ale odebrawszy mosiowi kromkę chleba (sztuk 1, słownie: jeden) prorokuję rychłe bankructwo SPA.

moś pisze:casica pisze:VVu pisze:Zofia&Sasza pisze:Ja też o malutką zapytowywyuję!
A chłód doskonale robi na młodość i urodę o czym świadczą relacje o generałowej Zajaczkowej.
Coś w tym jest, ja mam od niedzieli jakieś 10 - 15 lat mniej i jestem też ładniejsza (to prawie niemożliwe w moim przypadku, ale jednak). Niedrogo
nie jestem wróżem, ale odebrawszy mosiowi kromkę chleba (sztuk 1, słownie: jeden) prorokuję rychłe bankructwo SPA.
To ja udam, ze juz dawno to wywróżylam![]()
Na pohybel SPA

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 491 gości