ula-misia pisze:Danusia pisze:A co Mileczka teraz porabia?
Najedzona, nabawiona i śpi jak dzieciątko po kąpieli![]()
![]()
Moje tez wszystkie się uśpily, TZ w piecu napalił ,to od razu je ścięło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ula-misia pisze:Danusia pisze:A co Mileczka teraz porabia?
Najedzona, nabawiona i śpi jak dzieciątko po kąpieli![]()
![]()
grajda pisze:Co może o tej porze kot porabiać? Pewnie do snu się szykuje jeśli przejęła zwyczaje domowników, albo wyleguje się z dupcią pod kaloryferkiem. No może też mieć głupawkę i być kotolotem.
grajda pisze:No proszę jaka grzeczna kicia!Śpi piękna czarnulka.
grajda pisze:Moja drapie właśnie fotel Córka tymczasuje tymczasom w innym mieszkaniu , to kotka u niej harcuje w pokoju. Chomika jeszcze nie zjadła.
grajda pisze:Dobrze ją wychowałam.Niestety dwa ostatnie tymczasy w swoich domach szaleją. Zwłaszcza czarny kocurek Bubuś, teraz Pelelek.Dziś właśnie był na szczepieniu, pierwszym , bo on ledwo przeżył i musiał się wzmocnić.
No moja kotka ma szaloną głupawkę! Lata , wyje, od ścian się odbija.....
grajda pisze:Ona chyba tak się zachowuje , bo brakuje jej Kasi.W sobotę i niedzielę Kasia była. Jednak śpi z kotkami w ich mieszkaniu.W piątek je wykastrowała.Pojechałam do niej , bo zabieg odbył się w mieszkaniu. Trudno z tego miejsca gdziekolwiek dojechać , bo korki. Kocurki można obejrzeć na stronie fundacji Animalia - Filipek i Stefanek. Oczywiście czarne są.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 160 gości