Karolek(ona) pisze:Sie masz Rysiu - Toffika juz tez ciachneli wczoraj i juz nam nie będzie dokuczał, żesmy nie dośc że rude to bez jaj![]()

U mnie niektórzy Duzi- faceci mówili, że w domu zostały same baby

Ryszard
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:Sie masz Rysiu - Toffika juz tez ciachneli wczoraj i juz nam nie będzie dokuczał, żesmy nie dośc że rude to bez jaj![]()
juana pisze:Karolek(ona) pisze:Sie masz Rysiu - Toffika juz tez ciachneli wczoraj i juz nam nie będzie dokuczał, żesmy nie dośc że rude to bez jaj![]()
![]()
![]()
![]()
U mnie niektórzy Duzi- faceci mówili, że w domu zostały same baby![]()
Ryszard
juana pisze:MaryLux pisze:Rysiu, czy nauczysz mnie miauczeć po włosku?
Inka
Ja się trochę wstydam. Ale mogę tak - mrrrraaaaaaaauuuuuuuuuubuonasera
Ryszard
MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Rysiu, czy nauczysz mnie miauczeć po włosku?
Inka
Ryszard
mrrrrrrrraaaaaaaaaaubuongiorno
Inka
juana pisze:MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Rysiu, czy nauczysz mnie miauczeć po włosku?
Inka
Ryszard
Inka
Ty Ineczko już umiesz miauczeć po włosku![]()
![]()
![]()
![]()
Rychosław
Karolek(ona) pisze:juana pisze:Karolek(ona) pisze:Sie masz Rysiu - Toffika juz tez ciachneli wczoraj i juz nam nie będzie dokuczał, żesmy nie dośc że rude to bez jaj![]()
![]()
![]()
![]()
U mnie niektórzy Duzi- faceci mówili, że w domu zostały same baby![]()
Ryszard
Duża na takie texty mówi zawsze, że mamy za to w szafce makaron bardziej męski niż wy bo 4o jajeczny - ale maja głupie miny wtedy![]()
MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:juana pisze:MaryLux pisze:Rysiu, czy nauczysz mnie miauczeć po włosku?
Inka
Ryszard
Inka
Ty Ineczko już umiesz miauczeć po włosku![]()
![]()
![]()
![]()
Rychosław
Ale ja umiem tylko to i nic ponadto![]()
Inka
Bazyliszkowa pisze:Jak Rysio znosi te mrozy? W końcu przywykł do cieplejszego klimatu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 465 gości