Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV gaudeamus igitur

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 14:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Zanim sprawdzę sobie swojego anioła ze strony, to powiem tylko że generalnie nie wiem jeszcze czy jestem wierząca, a jeśli tak to w co wierzę. Waham się od dawna. Ale obecność przysłowiowego Anioła Stróża czułam kilka razy, a to dlatego że w zasadzie powinno mnie już nie być. Miałam kilka takich sytuacji gdzie poczułam pchnięcie(a nikogo za mną nie było) i dzięki temu pchnięciu cudem nie zostałam rozjechana. Kiedyś przekornie jako niedowiarek i osoba poszukująca zapytałam tego anioła: to jak ty się nazywasz? No i dostałąm odpowiedź 8) ziemską drogą, ale poczułam się conajmniej wystraszona.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt wrz 30, 2011 15:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

8O

Dopowiesz to do końca?
Bo ja też z tych wątpiących :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 30, 2011 15:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

????
8O
shalom, nie rób takiego suspensu, bo serce mi stanie

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt wrz 30, 2011 15:05 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Dziewczyny, grzejcie mi tu miejsce, bo z aniołem Zmyvakhielem idę ogladać zmywarki
ale zaraz wracam
szybciusieńko
wy piszcie, ja przeczytam, jak tylko wrócę
torno subito

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt wrz 30, 2011 15:08 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

shalom ja tez czekam na ciag dalszy..
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pt wrz 30, 2011 15:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Ale jaki ciąg dalszy? 8) czego? odpowiedzi na pytanie czy tego jak parę razy bym zginęła? :twisted: pierwszy raz zreszta przy porodzie, ale urodziłam się w czepku więc żyć musiałam :lol: Zastanawiam się tylko jak to jest możliwe, ze po takim urazie główki chodzę, mówię i w ogóle jestem sprawna :roll: Bo na zajęciach z neuro dowiedziałam się, ze dzieci z takim urazem rzadko przeżywają, a nawet jeśli już to są kalekami do końca życia :(
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt wrz 30, 2011 15:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

O imię anioła chodzi, przekazane w ziemski sposób - NO :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt wrz 30, 2011 15:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Imienia zdradzić nie mogę nikomu, taki przekaz podprogowy otrzymałam :twisted: Drogą ziemską, czyli niebiosa się nie rozstąpiły, nie dostałam też smsa :lol: tylko jak zadałam pytanie ( a byłam sama, było cicho i generalnie nie było mowy o oszustwie) to nagle coś zaczęło lecieć w jednym ze środków masowego przekazu i pierwsze zdanie brzmiało: xxxxx(tu imię) twój anioł... i coś tam dalej. Dalej nie słyszałam bo mnie zatkało i się wystraszyłam że drażnię siłę wyższą :twisted: Oczywiście można mówić o przypadku i sama nad tym myślałam, ale prawdopodobieństwo akurat takiego przypadku było naprawdę niewielkie. Poza tym dziwnie się poczułam.
Wtedy gdy zadałam to pytanie, byłam jeszcze nastolatką w strasznych tarapatach i z wielkim dołem, po odpowiedzi nagle wszystko zaczęło mi się pomyślnie układać. Jakby mi ktoś zdjął ciężar z barków.
Naprawdę, daleko mi tych co lubią takie religijne podniety, naprawdę bardziej nie wierzę niż wierzę, ale w tamto wierzę. Czasem się to czuje i już.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt wrz 30, 2011 15:27 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Wg. strony mój anioł to Lauviah i pasuje jak ulał do mojego przyszłego zawodu :ryk: opis mi się podoba bo mi schlebia :P :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt wrz 30, 2011 15:32 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

Twoja histroia jest niesamowita..
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt wrz 30, 2011 15:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

I aż kusi żeby powiedzieć: e tam, czysty przypadek :twisted: .
Swoją drogą zapomniałam o Nim i o tym wszystkim. Nie lubię prosić o pomoc. Wolę sama :P ale mam jedna taką sprawę, może o sobie przypomnę :P
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt wrz 30, 2011 15:42 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

nie prawda.
ja mysle, ze nie czysty przypadek.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Post » Pt wrz 30, 2011 16:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

shalom widzisz, ja też raczej jestem niewierząca niż wierząca, przynajmniej jeśli chodzi o doktryny katolicyzmu.
Jednak wierzę w COŚ co jest nad nami, siłę sprawczą, miłość czy Boga, zależy jak to COŚ nazwiemy. Takie jądro do którego wszyscy przynależymy i chcemy dążyć.
W kościół nie wierzę.
Mój Anioł jest, gdy go potrzebuję. Czy jest boski czy szatański - nie wiem. Ale mi pomógł. Albo może sama sobie pomogłam.
Wierzę też w reinkarnację i życie poza tym ziemskim. Może naiwnie, nie wiem. Ale dobrze mi z tym hehe
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 30, 2011 16:31 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

I to jest najważniejsze :ok: ja jeszcze nie wiem w co wierzę, tzn. niby wiem, ale nie pasuje to do żadnej religii :P Na pewno wierzę w Matkę Naturę :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pt wrz 30, 2011 16:33 Re: Stara Szafa i Mała Sowa; Loki i Caillou IV czemu jesień?

O aniołach :D
Ja je tylko czasem maluję :mrgreen:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

[poprzednia][następna]