Ciociu już przekazane. Dzisiaj tez mi Duża zrobiła moczenie kota. jeden pożytek z tego upału to to, że duża dała zamiast suchego puszeczkę, i dolała do niej trochę wody. Smaczne takie tuńczykowe 'poitko'. Duża musi iść do drugiej babci ( mamy Dużego) zanieść jej wodę i ugotowała dla niej taka lekką zupkę ogórkowa. W taki upał babcia nie może wychodzić i musi bardzo dużo pić. Haker
Zapomniałem napisać, że na działce gdzie są pochowane Tola i Javcia nad ich grobami rozkwitł ślicznie krzew jaśminu. Dziadek tam ładnie zagrabił i posadził świeża trawę. Haker
Bry Hakerku, u mnie gorąco jak diabli. Nawet z poduszki zrezygnowałam i śpię na nagim parapecie! Z Dużą mamy umowę, Ona mnie nie moczy, a ja Jej nie gryzę i jest git. Schatzi
Mi Duża w takie upały daje kocie mleczko rozcieńczone wodą, bardzoooo lubię Duża wcześnie dzisiaj wróciła, więc mam się do kogo przytulić kiedy odpoczywam od upału A Ty jak się miewasz, Hakerku? niemoczony Badylek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?
Jak dla mnie 38 st w cieniu w mieście to jest za dużo. Duża
A ja zostałem znowu namoczony. I tak wiedzę, że od tego namaczania bardziej mi się świeci futerko Teraz lezę na kaflach na balkonie, tam juz nie ma słońca. Ale i tak nie ma czym oddychać. Haker
kociama Haksiu u mnie znow sie troche chmurzy, bedzie burza pewnie znow nie moge na rowerze jechac do pracy bo nie bede ryzykowac ze w ulewie bede wracac i w burzy... Ja lubie lato, ale nienawidze temperatur w cieniu od 30st w zwyz, komarow, pszczol i innych owadow, ktore masowo latem sie pojawiaja.