Maryla pisze:moze trzeba bylo isc na pogotowie?
To by potrwalo znacznie dluzej

a klopoty z umawianiem zglos pracodawcy, znaczy tym, ktorzy zmienili obslugujacych Cie medykow.
Za gojenie glowy trzymam kciuki!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:moze trzeba bylo isc na pogotowie?
aamms pisze:
Tydzień później poszłam na umówioną wizytę, na której lekarz miała zadecydować (po konsultacji z SANEPID-em), czy mam się szczepić dalej czy wystarczy tylko jedna dawka..
konsultacja z SANEPID-em pokazała, że właściwie dalej nie muszę.. ale poprosiłam o kontynuację.. przecież cały czas mam do czynienia z footrami.. tak na wszelki wypadek..
Misiu pisze:A tak wpadłam na chwilę, by się dowiedzieć, co u Nikusia i reszty![]()
Widzę, że muszę nadrobić zaległości
Misiu pisze:aamms, z grubsza przeczytałam wieści z ostatnich kilkunastu stron.
Moje koty? Już tylko Tośka, bo Lusia jesienią odeszłaTwój Miś też
![]()
Cieszę się, że Nikuś już w formie i że masz psa![]()
Wyściskaj ode mnie swoje kociaste i sunię!
Misiu pisze:Wrzuc zdjecia Suffki, jak masz, proszę
Avian pisze:To już 6 lat?
Jak ten czas pędzi ...
No tak - mój Rychu też już ponad 5 lat temu odszedł ...
Zawsze bedziemy pamiętać te nasze kochane kociska![]()
ulola pisze:Jakiś czas temu ukazywał się miesięcznik " Koty". Kupowałam go dość często....To naprawdę stare dzieje, ale do dzisiaj pamiętam historie opisaną w" wątku łabędzim "o koteczce skrajnie wyniszczonej znalezionej gdzieś na działkach, która żywiła się chlebem którym dokarmiono gołębie. Uratowana w ostatniej chwili a jej futerko to był jeden kołtun. Utkwiła mi też nazwa tej kotki -Sufka. Osoba która się zaopiekowala kotką nie wiedziała czy będzie mogla się nią zająć ale ostatecznie koteczka została u niej .Koteczka pokochała opiekunkę bardzo....Zamieszczone zdjęcia pokazywały koteczkę tragicznie wychudzoną i za jakiś czas niesamowita przemiana... koteczka zaokrąglona, obcięta sierśc odrasta i te szczęśliwe oczy....Tyle lat minęło a ja tę piękną historię pamiętam.Czy to jest ta Sufka......????
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Gosiagosia i 68 gości