Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 10, 2012 9:48 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Jola, Ty masz oba GRZECZNE KOTY :!:
Jak chcesz się o tym przekonac to zapraszam do siebie na sobotę, a do Binaki 4 na niedzilę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro paź 10, 2012 9:53 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Marzenia11 pisze:Jola, Ty masz oba GRZECZNE KOTY :!:
i to sobie muszę powtarzać

Jak chcesz się o tym przekonac to zapraszam do siebie na sobotę, a do Binaki 4 na niedzilę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

może lepiej nieeeeeeee
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro paź 10, 2012 10:09 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

JolaJ pisze:

może lepiej nieeeeeeee

a dlaczego? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro paź 10, 2012 10:18 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Marzenia11 pisze:
JolaJ pisze:

może lepiej nieeeeeeee

a dlaczego? :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro paź 10, 2012 13:15 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Swoją drogą tych znajomych to warto by jednak naprostować, bo wychodzi na to, że to w świetle prawa nielegalna działalność :roll:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro paź 10, 2012 14:29 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Uff, doczytałam wątek :mrgreen: Starałam sie dokładnie..
Śliczne te Twoje koty :D Echh, jak ja zawsze chciałam takiego prawdziwego burasa.
I też ciągle jakieś problemy - jak nie astma u Buri to struwity u Titka.
U mnie jak cokolwiek sie dzieje z kocim zdrowiem to zawsze to dotyczy Murycego.
A kiedy u Buri zdiagnozowano cukrzycę (jakoś tego nie wyłapałam w wątku :roll: )
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro paź 10, 2012 19:00 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Dziękuję za komplementy w imieniu kiciów. Ja bardzo kocham buraski i jakoś tak się zawsze układało że to własnie one do mnie trafiały choć żadnego osobiście nie wybierałam.
Cukrzycę u Burisi zdiagnozowano w marcu br. dwa tygodnie po tym jak dowiedziałam się że Titoś ma struwity.
Marzec w tym roku był dla nas masakrą, myślałam już że padnę na zawał i zjedzą mnie koty 8O
Szczęśliwie jakoś opanowaliśmy sytuację i wszyscy żyjemy.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw paź 11, 2012 10:40 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Ja też zawsze chciałam burasa.
I nie mam, tzn. mam jednego, ale trochę oszukanego :mrgreen:
Ale za to nigdy nie chciałam czarno-białego kota :roll:
Obrazek

Revontulet

Post » Czw paź 11, 2012 10:44 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Ale Mauryś to cudo :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw paź 11, 2012 10:48 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Oj tak, Mauryś to cudo pod każdym względem.
Taki kochany cielaczek z niego jest :D
Ale to paluszek więc wiadomo, że jest najlepszy.
I wyjątkowy.
Obrazek

Revontulet

Post » Czw paź 11, 2012 12:19 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

to prawda.
mam duże doświadczenie z kotkami z całej Polski :roll: - Paluszki na prawdę są niesamowicie rozumne, mają niespotykaną wolę przetrwania i wyjątkowo chwytają za serce
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 11, 2012 12:33 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

smarti pisze:to prawda.
mam duże doświadczenie z kotkami z całej Polski :roll: - Paluszki na prawdę są niesamowicie rozumne, mają niespotykaną wolę przetrwania i wyjątkowo chwytają za serce

Pogrubienie moje

Czyli to dlatego Maurycy tak każdego dnia walczy o jedzenie :mrgreen: I kradnie wszystko co nadaje sie do jedzenia (makaron, szczypiorek i takie tam też :roll: ).
I nawet podczas przyjmowania leków wziewnych MRUCZY, bo wie, że potem będzie jedzenie :mrgreen:
Obrazek

Revontulet

Post » Wto paź 16, 2012 15:57 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Czy są tu jakieś cioteczki?

U nas wszystko w porządeczku, kotki bawią się ładnie i noce są spokojne. Nawet przestałam się bać.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Wto paź 16, 2012 17:37 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Ja zaglądam :D Tylko coś ostatnio nie pisałaś.
A z jakiego powodu się bałaś?
Obrazek

Revontulet

Post » Wto paź 16, 2012 18:04 Re: Burisia i Titoś moje kicie, sytuacja opanowana:-)

Witam :D
nie pisałam bo mój komp był w naprawie ale już jest zdrowy
czego się bałam? mojego słodkiego kotka :twisted:
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]