Niki (FeLV+) - startujemy w konkursie :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 04, 2011 14:42 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Moja Ukochana Nikutka :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: od pierwszego wejrzenia :oops: :oops: :oops: :oops:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 04, 2011 14:47 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

cudownie!!!!!!!
Nikuniu tak się cieszę, że aż się odezwałam :wink:
:1luvu:
mnóstwa szczęśliwych lat z szybenką :ok:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie gru 04, 2011 23:01 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Dzień wspaniałych przytulanek i mizianek oraz zabawy :) Świętujemy dalej.

Iwonko, mój wet jest psiarzem, w domu ma 2 lub 3 psy, ale w lecznicy ma kotkę Maryśkę ze schroniska, burasię szylkretkową, mega miziastą ze zmiennymi humorami ;) - lecznica jest jej domem, ale co to za kocia dama! Żaden pies jej nie podskoczy, świetnie sobie z nimi radzi, a p. doktorowi pomaga wypisywać recepty :mrgreen:

Dzięki dziewczyny :1luvu: :1luvu: Fajnie, że cieszycie się naszym szczęściem.

Witaj Dorotko :) W końcu się ujawniłaś :ok:

I mój słodziak, bo pewnie w tyg. znów będę nieczasowa :?
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

I na koniec Nikusiowe kropeczki :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon gru 05, 2011 0:04 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

ach ten nakrapiany brzusio :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon gru 05, 2011 9:18 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

brzusio do zacałowania :1luvu:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pon gru 05, 2011 9:21 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

szybenka pisze:I na koniec Nikusiowe kropeczki :1luvu:
Obrazek

aaaaaa :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon gru 05, 2011 9:39 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Moja Ukochana Nikunia z cÓdownym brzuniem :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Jak ja bym Cię chciała przytulić :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Post » Pon gru 05, 2011 19:09 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

U nas szczęście się mnoży :D :D ja nadal tańczę ze szczęścia :)
Biochemia - wszystkie parametry wzorcowe, jak u zdrowego kota, a nie białaczkowego. Aż potuptam :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Wet jeszcze raz przeanalizował wyniki i orzekł, że Niki jest zdrowa :) aż nie do uwierzenia, że ma FeLV. Miałam robić PCR, ale teraz mi to niepotrzebne.

pozytywka pisze:brzusio do zacałowania :1luvu:
Mało realne. Ostatnio przypłaciłam to szramą pod okiem. To nadal czasami dzik ;) ale kusi cały czas. Może kiedyś...

Myszolandia pisze:Jak ja bym Cię chciała przytulić :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sylwia, Niki na to nie pozwala. Biorę już ją na ręce i paniki nie ma, ale im dłuższe trzymanie, tym bardziej pojawia się niepokój. Ale i tak jest ogromny postęp. Moja królewna się stara :)
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pon gru 05, 2011 19:20 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

:dance2: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :dance: Gratuluję i zazdroszczę!!! Dzielna Nikusia i jej Duża! A wspaniałe wyniki trza oblać :piwa: :piwa: :kotek: :piwa: :piwa:
Szybenko, bardzo bardzo się cieszę!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon gru 05, 2011 22:53 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Jak miło! Jak dobrze przeczytać coś takiego! :D
Ogromnie się cieszę, że Niki zdrowa i badania nie potwierdzają tych wcześniejszych. :ok:
Gdybym mogła to też bym tak przebierała nóżkami :dance: :dance2: :mrgreen:
Bez względu na koszta ja ten cętkowany brzusio wyciumkam. :1luvu:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon gru 05, 2011 23:34 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

:D :D :D :D :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto gru 06, 2011 9:45 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

szybenka pisze:U nas szczęście się mnoży :D :D ja nadal tańczę ze szczęścia :)
Biochemia - wszystkie parametry wzorcowe, jak u zdrowego kota, a nie białaczkowego. Aż potuptam :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
Wet jeszcze raz przeanalizował wyniki i orzekł, że Niki jest zdrowa :) aż nie do uwierzenia, że ma FeLV. Miałam robić PCR, ale teraz mi to niepotrzebne.

Myszolandia pisze:Jak ja bym Cię chciała przytulić :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sylwia, Niki na to nie pozwala. Biorę już ją na ręce i paniki nie ma, ale im dłuższe trzymanie, tym bardziej pojawia się niepokój. Ale i tak jest ogromny postęp. Moja królewna się stara :)

o w mordę,chyba się opiję :piwa: :piwa: :piwa:
Jest to najpiękniejsza wiadomość jaką ostatnio przeczytałam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Nie mogę uwierzyć :dance: :dance: :dance:
Ój z PCR,teraz świętujemy :piwa: :piwa: :piwa:

Obrazek

Aguś :1luvu: :1luvu: :1luvu: ja marzę odkąd ją zobaczyłam pierwszy raz tu na forum,żeby ją chociaż dotknąć,głasnąć :oops: :oops: :oops: :oops:
Dużo kociaków forumowych wcześniej kochałam,ale Nikusia szczególnie mi w serduchu zapadła :oops:
Jeszcze kochałam się w Pannie Migotce,co była w dt u Korciaczek,ale jej zdjęć dawno nie widziałam nigdzie,więc sobie oglądam czasem stare
Nikusię mam na co dzień i jak tylko tu wlezę już mi sie micha cieszy

A w ogóle Aguś :1luvu: to będę miała taki romansik do CIę,na pw Ci skrobnę

Obrazek

KOCHAM CIĘ MOJE SŁONECZKO :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto gru 06, 2011 11:35 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Takiej okazji nie przepuszczę! Pakuję się i jadę na szampana.

byłoby miło,

a tak to mogę tylko wieczorem, w domu, lampkę wina wypić, z przyjemnością, za zdrowie Nikusi.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Wto gru 06, 2011 11:37 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Edyta, dawaj - nawet oryginału poszukam ;)
Obrazek

szybenka

Post » Wto gru 06, 2011 21:51 Re: Niki (FeLV+) - słodka, wrażliwa zagadka... ŚWIĘTUJEMY!!!

Nawet nie wiedziałam, że Niki dostanie prezent na mikołajki. I to nie jeden ;) Zooplus się wstrzelił
Co ona wyrabiała... Wasze też się tak cieszą?
Pokażę tylko namiastkę przy rozpakowaniu pudełka. Zapraszam na Nikusiowe wygibasy :)

Takie coś mi dzisiaj przysłali. Niki

A ja znów nie mam czasu cieszyć się razem z kociakiem :roll: :(
Obrazek

szybenka

[poprzednia][następna]