Gibutkowa pisze::mrgreen:![]()
Mam nadzieję że Halutka nie będzie sknera i podzieli się z innymi kociastymi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze::mrgreen:![]()
Dulencja pisze:Halinka się podzieliła![]()
Kociastym zostawiła kartonik do zabawy![]()
Uduszę Juniora.
Junior by tylko na kolankach siedział i siedział i kolację by ze mną zrobił i poszedł się wykąpać i podstawił paputki do wycałowania i nosek i na rączkach by się ponosił.
Już kilka razy prawie na nim usiadłam, bo był pierwszy na naszym miejscu.
Gibutkowa pisze:Dulencja pisze:Halinka się podzieliła![]()
Uduszę Juniora.
Junior by tylko na kolankach siedział i siedział i kolację by ze mną zrobił i poszedł się wykąpać i podstawił paputki do wycałowania i nosek i na rączkach by się ponosił.
Ja to przerabiam czasem powiedzenie mojego taty
na "udusiam Mieciusia i powiem że zdechł"
![]()
![]()
faaajne są takie upierdliwce, no bo pomyśl tak to byś musiała sama w kiblu siedzieć a tak to masz zawsze kota na kolanach - toż to aż przyjemniej się ciśnie![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze::mrgreen:![]()
A Kropek się nie podzielił ... wszystko najpierw rozpakował ... a potem zapakował ...do szafki na buty ... :ryk:
Dulencja pisze:Gibutkowa pisze:Dulencja pisze:Halinka się podzieliła![]()
Uduszę Juniora.
Ja to przerabiam czasem powiedzenie mojego taty
na "udusiam Mieciusia i powiem że zdechł"
![]()
![]()
faaajne są takie upierdliwce, no bo pomyśl tak to byś musiała sama w kiblu siedzieć a tak to masz zawsze kota na kolanach - toż to aż przyjemniej się ciśnie![]()
![]()
tia.... Mam dwa koty na kolanach, bo Leoś też musi być obecny
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Gibutkowa pisze::mrgreen:![]()
A Kropek się nie podzielił ... wszystko najpierw rozpakował ... a potem zapakował ...do szafki na buty ... :ryk:
Tej starej co to ją popsuł czy tej nowej?![]()
katarzyna1207 pisze:Nowej nie będzie ...A "stara" jest zamontowana na stałe ... pókico ... bo prace rozbiórkowe nadal trwają
![]()
A Kropek kartonik też sam sobie zagospodarował ... Dulencja, przy Kropku Twoje koty to janioły ...
Dulencja pisze:PomagająZwłaszcza Leoś, który często zdąży użyć papieru przede mną
Gibutkowa pisze:katarzyna1207 pisze:Nowej nie będzie ...A "stara" jest zamontowana na stałe ... pókico ... bo prace rozbiórkowe nadal trwają
![]()
A Kropek kartonik też sam sobie zagospodarował ... Dulencja, przy Kropku Twoje koty to janioły ...
Czy przypomnieć Ci wieszak na płaszcze u Twoich Rodziców wyrwany z kołkami ze ściany albo Twoja suszarkę do naczyń która spadła była razem z uwieszonym na niej Kropkiem (również z kołkami wyrwanymi ze ściany), czy lepiej nie przypominać?
PearlRain pisze:co taka cisza dziś w Dulencjowie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Meteorolog1 i 129 gości