Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Prośba na koniec tego wątku

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 20, 2009 10:00 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Kciuki za Sznycusia, dobrze że zaczął jeść! :ok: :D

JoasiaS pisze:
alus1 pisze:no cóż ale umiesz już parafinkę podać :mrgreen:

No to jest jedyny pożytek z tej przygody :roll:

Sznycek też miał jakąś tam korzyść - o ile dobrze zakładam, nie co dzień jest saszetka poprawiana od razu wołowiną :lol: .
KK1, KK2, Kocia Koalicja 3
ROWERZYŚCI TO ZUO!

Monostra

Od: Śro lut 08, 2006 21:42

Post » Pt lis 20, 2009 10:04 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Monostra pisze:o ile dobrze zakładam, nie co dzień jest saszetka poprawiana od razu wołowiną :lol: .

A nie :lol: . Na co dzień jest wołowinka, chętnie w dużej ilości :wink: . Saszetki w ogóle nie tknie (podobnie jak kociej trawy). Ta choroba odmieniła jego kulinarne upodobania 8O . Ciekawe czy już na stałe :roll:
Obrazek

JoasiaS

Od: Wto sie 02, 2005 18:45

Post » Pt lis 20, 2009 10:16 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Super bufet mu zrobiłaś :D Widzisz jak to fajnie jak kotek je :wink: :lol:
Za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lis 20, 2009 10:27 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Śliczny papcio :1luvu:
Parafinka na pewno nie zaszkodziła, ciocia CC jak dawała nam ten specyfik na zatkanie, wspominała, że potem, profilaktycznie, też się należy kotu co jakiś czas :)

W ub. roku maupa miała anginę, tyle, że u niej od razu przyszła wysoka temperatura i dreszcze, łatwiej było rozpoznać, kot leciał przez ręce.
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Pt lis 20, 2009 10:27 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Te fotki, jak on je są tak obrazowe, że aż słychać pomruki i mlaskanie :ryk:

:ok: :ok: :ok:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pt lis 20, 2009 10:32 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Myszeńk@ pisze:Parafinka na pewno nie zaszkodziła, ciocia CC jak dawała nam ten specyfik na zatkanie, wspominała, że potem, profilaktycznie, też się należy kotu co jakiś czas :)

Uff.... :wink:
Myszeńk@ pisze:W ub. roku maupa miała anginę, tyle, że u niej od razu przyszła wysoka temperatura i dreszcze, łatwiej było rozpoznać, kot leciał przez ręce.

Przy takich objawach to człowiek ma pewność, że z kotem jest źle.
Jestem pewna, że w przyszłości nadal nie będę umiała odróżnić kaszlu od krztuszenia się kudłami :roll: . Dla mnie brzmi to dokładnie tak samo :|
MarciaMuuu pisze:Te fotki, jak on je są tak obrazowe, że aż słychać pomruki i mlaskanie :ryk:

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lis 20, 2009 10:37 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

JoasiaS pisze:(...)
Myszeńk@ pisze:W ub. roku maupa miała anginę, tyle, że u niej od razu przyszła wysoka temperatura i dreszcze, łatwiej było rozpoznać, kot leciał przez ręce.

Przy takich objawach to człowiek ma pewność, że z kotem jest źle.
Jestem pewna, że w przyszłości nadal nie będę umiała odróżnić kaszlu od krztuszenia się kudłami :roll: . Dla mnie brzmi to dokładnie tak samo :| (...)

Otóż to, tak samo się rypnęłam z Gabrysiem. I to w tym samym czasie co Ty Joasiu ze Sznycem. Z tą różnicą, że Gabryś do tego kichał. Cieszę sie, że tak szybko Sznyculkowi się poprawiło, przeraża mnie natomiast fakt, że Gabryś mimo antybiotyku o 3 dniowym działaniu nadal kiepsko się czuje :(

smoczyca3g

Od: Pon kwi 07, 2008 11:24

Post » Pt lis 20, 2009 10:38 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

smoczyca3g pisze:Cieszę sie, że tak szybko Sznyculkowi się poprawiło, przeraża mnie natomiast fakt, że Gabryś mimo antybiotyku o 3 dniowym działaniu nadal kiepsko się czuje :(

Nadal kaszle? A ma apetyt?
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lis 20, 2009 11:08 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Nadal kicha, choć jest tego o 90% mniej niż przedwczoraj. Wszystko wyjada z miski, ale podaję mu tylko miękkie. Suchego nie chciał. Kot, który jak Sznyc kocha jeść...
Zwykle dni upływały im na szaleństwach z Savanką. Teraz ona do niego podchodzi i liże go po główce...
Serce mi się kraje, ale wygląda na to, że dziś nie będę miała jak podjechać z nim do weta :?

smoczyca3g

Post » Pt lis 20, 2009 11:18 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

smoczyca3g pisze:Serce mi się kraje, ale wygląda na to, że dziś nie będę miała jak podjechać z nim do weta :?

To podjedziesz jutro, ale podjedź koniecznie!
Obrazek

JoasiaS

Post » Pt lis 20, 2009 11:26 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Tak zrobię :oops:

smoczyca3g

Post » Pt lis 20, 2009 13:24 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Brawo Sznycus, tak trzymac! Teraz juz wiesz w jaki sposob sprytnie bufecik wysepic od Duzej... :mrgreen: :ok:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pt lis 20, 2009 19:34 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

ufff
je :)
kciuki są
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pt lis 20, 2009 20:30 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Co by to było, gdyby Sznycek nam schudł :strach:
Obrazek

Agata&Alex

Od: Śro lut 11, 2009 10:14

Post » Pt lis 20, 2009 21:52 Re: Milka, Kropka, Frodo i Sznycek. Środowy Wątek Ilustrowany.

Byłby jak Kotlecik Sojowy :roll:

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

[poprzednia][następna]