Amberka szylkretowa Lady[`],Rudiś[`] Szejna,James,Shilla

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 18, 2012 21:48 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Rudiś dzisiaj mocno "niefotogeniczny" :?
obecnie leży mi na kolanach i udaje, że śpi :wink:

natomiast Szejnusia, to albo pod kołdrą, albo na dekoderze :wink:
o nie, przepraszam... właśnie leży na piecu.
my to czasami nie możemy się nadziwić jak ona leży na tym piecu. ledwo można ręką dotknąć, bo taki gorący, a ona leży... :mrgreen: może ona ma zaburzenia czucia :ryk:

Wiesiu, zdjęć już mi się nie chce dzisiaj żadnych robić. jutro może coś ciekawszego się wydarzy, to cyknę

idę wcześniej spać, bo normalnie gęba mi się zaraz od ziewania rozedrze :oops:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Śro sty 18, 2012 21:54 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

No to cmoknij Rudisia ode mnie :D on chyba cały happy na kolankach :D a była dzisiaj w nocy klata?

Kolorowych snów Wam życzę :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Czw sty 19, 2012 17:30 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Troszkę dzisiaj pobrykałem sobie z tą Dużą :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ale ciągle boję się tego małego stworka, który biega i robi dużo hałasu... :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw sty 19, 2012 17:33 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

jaki ty słodziak jestes
ja też mam w domu małego potworka który mnie za kite ciąga, itp. itd - Garfi Rudy
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw sty 19, 2012 17:36 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Jaki on jest cudny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Widać że taki mięciutki, tylko miziać i całować :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Czw sty 19, 2012 19:33 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Ale sobie pięknie pobrykałeś, Rudisiu :1luvu: fajnie się bawi z Dużą, prawda? a tego małego stworka się nie bój, stworek niedługo urośnie i będzie super kompanem do zabaw :D

A na tym zdjęciu Rudiś wygląda jak takie małe dziecko, które zawzięcie rozgryza jakiś problem z zabawką, że aż zapomniało języczka schować :D ja uwielbiam takie kocie jęzorki na wierzchu :1luvu:
Obrazek

a gdzie fotka Szejnusi? :D
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 19, 2012 19:45 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

a proszę bardzo - oto i Szejnusia :mrgreen:
na strategicznym miejscu, czyli na dekoderze :roll:
proszę nie zwracać uwagi na wymazany TV - to tylko moje dziecko, które właśnie ogląda Kubusia Puchatka :wink:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw sty 19, 2012 19:51 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

a to foczek-James, który dzisiaj został zaszczepiony i zaczipowany...
baaaaardzo był niezadowolony z tego powodu :|

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw sty 19, 2012 19:53 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Rudiś to rudy miś, Szejna świeci się jak wypastowana, a James jest gruby :twisted: :twisted: :twisted:

piękne kociaki :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sty 19, 2012 19:53 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

eee tam, wymazany telewizor 8O bardziej zwróciłam uwagę na barek niż na TY :ryk:

czyli Szejnusia standard :lol: , dekoder, piec, ewentualnie podkołdrze. A w tym trzecim punkcie nie ma konfliktów? bo rudasek też bardzo lubi kołdrę, tylko że on to tak bardziej na wierzchu :ryk:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 19, 2012 19:56 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

zuzia96 pisze:eee tam, wymazany telewizor 8O bardziej zwróciłam uwagę na barek niż na TY :ryk:

czyli Szejnusia standard :lol: , dekoder, piec, ewentualnie podkołdrze. A w tym trzecim punkcie nie ma konfliktów? bo rudasek też bardzo lubi kołdrę, tylko że on to tak bardziej na wierzchu :ryk:

fakt, barek zaiste zacny :mrgreen: :piwa: :mrgreen: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw sty 19, 2012 19:56 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Joanna KA pisze:a to foczek-James, który dzisiaj został zaszczepiony i zaczipowany...
baaaaardzo był niezadowolony z tego powodu :|

Obrazek

wcale nie widać, żeby był jakoś niezadowolony :lol:

bosski foczek :1luvu:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Czw sty 19, 2012 20:03 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

no tak, tak... barek u nas zacny, bo my to mało pijący jesteśmy, więc raczej słabo z niego ubywa :mrgreen:
a James na tym zdjęciu zadowolony, bo ona było zrobione kilka dni temu. dzisiaj ma mniej zadowoloną minę. muszę zobaczyć czy wszystko z nim ok, bo po szczepieniu to różnie może być.
p. Wet jak go zobaczył, po otwarciu transportera, to letko zaskoczony był jego gabarytami... :roll:

teraz idę kąpać młodego, ale później Wam napiszę ile tan pan Wet chciał ode mnie za czipa... 8O
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw sty 19, 2012 20:47 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

James cosik nie chce kolacji jeść. pewnie się biedak niespecjalnie czuje, po tym szczepieniu :(

pojechałam dzisiaj do Weta innego niż zazwyczaj w związku z tym, że lecznica w tesco zamknięta dzisiaj, a ja dzisiaj miałam TŻa w domu, więc musiałam wykorzystać okazję, coby z Jamesikiem na szczepienie pojechać, bo już był czas.

pojechałam na Widzew, bo to blisko mnie i weci podobno konkretni.
wchodzę, pytam ile by taka przyjemność kosztowała - szczepienie i czip.
szczepienie - 65 zł.
czip - 70 zł. 8O
o żesz w mordę... :|
to mówię, poproszę to szczepienie, a czipa poszukam gdzieś taniej...
no to pan Wet mówi, że jeszcze zadzwoni, zapyta ile ten czip kosztował, bo nie pamięta i takie tam... no i niby dzwoni. po tym telefonie czip zaproponował mi za 40 zł.
lekka różnica co? 70 zł. a 40 zł.
jeszcze pytam ile by badanie krwi kosztowało. jedyne 60 zł. - podstawowy zakres, bo z elektrolitami i czymś tam jeszcze chyba, to 75 zł.
matuchno kochana, to ja już więcej chyba tam nie pojadę :roll:
te koty jak nic puszczą mnie z torbami, bo chcę wszystkim zrobić badania i pozostałe dwie sztuki zaczipować. toż jakby to podsumować, to z pięć stów wyjdzie...
chyba zacznę opróżniać ten barek, bo co innego pozostało niż wziąć się upić :roll:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Post » Czw sty 19, 2012 21:44 Re: Amberka szylkretowa Lady [`], Szejna, James i Rudiś

Po szczepieniu James może trochę źle się czuć, każdy kot inaczej znosi szczepienie. U mnie Maksiu zawsze po szczepieniu cały czas śpi i nie chce jeść, a Alusia kot który ma wszystkie choroby świata, a po szczepieniu zero reakcji :wink:

A z tym wetem to faktycznie coś chyba kombinował jak by tu zarobić, no bo zejść z 70 na 40 to o czym innym może świadczyć?

Asiu, a jak oczko Rudisia?
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

[poprzednia][następna]