Iza, jak ja Cię rozumiem. To wszystko wymaga od nas wiele siły i hartu ducha. Trzymam za Was kciuki, wiem jakie to trudne.
Przytulam mocno!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mumka27 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4593353#4593353
bazarek pierwszy na Kokisia. jeśli wet doświadczony mówi, że walka ma sens to trzeba walczyć i na pewno się nie poddasz,temat wyjazdu był już maglowanymasz jeszcze trochę czasu na zastanowienie.za Kokisia nieustannie kciuki trzymamy i wierzymy w Ciebie, ze mimo przeciwności i smutku będzie dobrze i dasz radę.
Izabela pisze:Jak czytam wyniki innych nerkowych kotow to jest mi przykro, ze ta wstretne postepujaca choroba dosiega tyle futrzakow.
Z drugiej strony odnajduje jakies swiatelko i nadzieje, ze Koki jeszcze troche ze mna bedzie bo radzi sobie z choroba.
Wyczytalam na miau, ze fortekor moze tez podwyzszac kreatynine. Koki dostaje fortekor a kreatynina ciagle wzrasta i nie chce sie zatrzymac.Moze jutro zadzwonie do dr Poplawskiego i dokladnie dopytam o ten lek.
Aga, powtarzam sie ale bardzo dziekuje, za tak wielkie zaangazowanie w ratowanie Kokiego
aga9955 pisze:Izabela pisze:Jak czytam wyniki innych nerkowych kotow to jest mi przykro, ze ta wstretne postepujaca choroba dosiega tyle futrzakow.
Z drugiej strony odnajduje jakies swiatelko i nadzieje, ze Koki jeszcze troche ze mna bedzie bo radzi sobie z choroba.
Wyczytalam na miau, ze fortekor moze tez podwyzszac kreatynine. Koki dostaje fortekor a kreatynina ciagle wzrasta i nie chce sie zatrzymac.Moze jutro zadzwonie do dr Poplawskiego i dokladnie dopytam o ten lek.
Aga, powtarzam sie ale bardzo dziekuje, za tak wielkie zaangazowanie w ratowanie Kokiego
IZa fortekor bardzo moze zaklamac wyniki krea. Zosia jak dostawala ten lek to wyniki poszybowaly w gore bardzo.
Nie dziekuj mi. Wszystkie nerkowe koty sa mi bardzo bliskie. Bardzo.
mumka27 pisze:moja Grubcia ma 4,6 stały poziom kreatyniny, w krytycznym momencie miała 6,7...każdy kot jest na pewno inny i inaczej przebiega choroba, ale też się martwię, że będą gorsze wyniki jak pójdę w tym tygodniu do weta...
Purina nerkowa-fajnie, co raz większy wybór jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości